Jip naar Guus Meeuwis

Herinneringen maken…Dat is iets waar ik tot 2 jaar geleden nog niet zo bewust bij stil heb gestaan.Totdat er een punt in mijn leven is gekomen waarbij deze ellendige ziekte toeslaat. Ik gun mijn lieve gezin, familie en vrienden echt mooie herinneringen van het samen zijn, samen lachen, samen dansen en samen lol maken. 

No Guts No Glory zal hier een belangrijke rol in spelen. Wow, een avondje naar Guus Meeuwis. Guus zorgt altijd voor een dikke glimlach op mijn gezicht. De muziek komt zo vrolijk binnen, dit laat mij even vergeten welke ellende mij boven het hoofd hangt. In mijn jeugd heb ik zo veel lol ervaren van de optredens van Guus. Samen met mijn vriendin dansend tussen de regen van meters bier. Echt mooie bijzondere herinneringen. En dit is wat ik precies wil overdragen aan mijn lieve gezin. Dat we hier maar zo lang mogelijk van mogen genieten!
Liefs Jip

Afgelopen weekend hebben we deze wens uit laten komen.

Zoals Guus zou zingen, in Brabant brandt het licht…. 
Afgelopen zaterdag brandde het licht eventjes in Rotterdam. Wat is het toch bijzonder fijn om zo in het zonnetje gezet te worden tijdens deze voor ons zo moeilijke en donkere tijd. 
Ik heb zo enorm genoten van mijn lieve gezin tijdens een mooi weekend van lekker eten, overnachten en een optreden van Guus in het Luxor theater. No Guts No Glory echt super bedankt voor deze bijzondere ervaring waar wij mooie herinneringen hebben mogen maken. ❤️

Heel erg graag gedaan Jip! Met speciale dank aan het Nieuwe Luxor theater en Humphreys Rotterdam.
Veel sterkte en liefs gewenst de komende tijd en hopelijk kunnen jullie nog even flink nagenieten van dit weekend.

Help jij ons muzikale wensen uit te laten komen?