Inge naar Danny Vera!

Zomer 2021 kreeg ik een telefoontje van mijn zusje, nooit verwacht, maar de mammografie bleek niet goed te zijn en waarschijnlijk borstkanker. De volgende dag kwam de bevestiging en dan is in één keer je zusje ernstig ziek. Hoe bizar, zo jong 34 jaar. 

Vanaf de zijlijn maar ook van dichtbij maak je dit intensieve en heftige behandelingstraject mee. Na 1,5 jaar denk je… Gelukkig! Wij kunnen deze nare periode achter ons laten en weer vooruit kijken. 

Dan ga je op 3 februari dit jaar zelf voor controle en totaal onverwacht word je geconfronteerd met borstkanker. De rollercoaster begint opnieuw, alleen nu treft het jezelf. De wereld staat opnieuw op zijn kop. 

Het ziekenhuistraject begint, in het begin met veel onzekerheid, daarna volgt er een behandelplan en voordat je het weet zit je hier middenin. 
Van een actief, sociaal en werkend leven staat je wereld nu even totaal op zijn kop en ook even stil. 

Een moeilijke periode breekt aan, operatie, bestraling en chemotherapie. Vooral de chemotherapie heb ik als zeer vervelend ervaren. Heb veel last van bijwerkingen gehad en wat ik zelf mentaal lastig vond is dat je zo ziek gemaakt wordt. Het ziek voelen, niet uit de voeten kunnen en de uiterlijke verandering (kwijtraken van je haren). Het is allemaal niet niks, ook het moeilijkste wat ik ooit voor mezelf heb moeten doen. 

Wij zouden als kleine break in oktober naar Danny Vera gaan in de Ziggo Dome. Had dit vorige jaar kerst aan mijn man cadeau gedaan,  iets waar wij beiden erg naar uitkeken. Alleen een dag van tevoren voelde ik me enorm beroerd en bleek ik Corona te hebben, deze kwam hard aan omdat ik op dat moment nog chemokuren had en mijn lichaam verzwakt was. Dus wij hebben het concert niet kunnen bezoeken. 

Dankzij mijn lieve zusje en stichting No Guts No Glory kunnen wij morgenavond naar een concert van Danny Vera. 
Super dankbaar om hiermee dit jaar af te sluiten en weer vooruit te kijken naar 2024!

Heel veel plezier bij het concert lieve Inge!

Wil je ons steunen?
Heel fijn, dank je wel!