Sylvia naar Edwin Evers band

Ik ben Sylvia, 50 jaar, al 27 jaar getrouwd met de allerliefste man Arnold en moeder van Tyrell (26) en Nikita (22). In april 2021 is bij mij borstkanker geconstateerd. Het bleek om hormonale borstkanker te gaan. Ik onderging een borstbesparende operatie waarbij de tumoren radicaal verwijderd werden. Na beide operaties kwam mijn dochter thuis om te verplegen. (Handig als je dochter HBO Verpleegkundige studeert.) Hierna volgden 20 bestralingen incl Booster. In mijn lymfeklieren waren cellen gevonden en dus zou ik na de bestralingen door moeten aan de chemo. Na verder onderzoek door de patholoog bleek chemo bijna geen meerwaarde te hebben op de cellen. Hormoontherapie wel en dit werd opgestart.

Na alle behandelingen dacht ik “gewoon” weer verder te gaan waar ik april 2021 was gebleven, little did I know ..Gebrek aan energie, enorme hoofdpijn, gevoelig voor geluiden, drukte en het omgaan met het dagelijkse leven zijn een aantal beperkingen die ik ervaar. Tijdens het hele traject stond, en staat nog steeds, mijn lieve man Arnold altijd daar waar ik hem nodig had. Jaren 80 muziek is echt onze muziek. Dit maakt ons enorm vrolijk en we zingen graag uit volle borst mee, thuis en in de auto, en ja wij draaien nog regelmatig een CD. Edwin Evers vind ik ook geweldig, de radio is niet meer geworden als dat het was toen Edwin nog dj was. Combineer deze 2 en je krijgt een geweldig concert waar ik graag met mijn liefste wil gaan genieten. Deze man, van wie ik echt niet meer zonder kan, en wij samen zo dubbel hard van elkaar, en het leven genieten, deze man gun ik even een avond ontspanning en lekker meezingen met onze favoriete nummers ❤️

14 December, op naar de Afas Live want wij gingen dankzij Stichting No Guts No Glory naar het 80’s Concert van de Edwin Evers Band. 
Een enorme drukte want Ajax speelde in de Arena en er was een uitverkocht concert in de Ziggo Dome. Toch waren we snel binnen en konden we op het balkon terecht voor zitplaatsen. 
We hebben enorm genoten van de band, de liedjes en het even samen eruit zijn. 
Bedankt Stichting NGNG, zo fijn dat jullie dit kunnen doen voor mensen die hier enorm van kunnen genieten. 
Lieve mensen, hele fijne feestdagen en Geniet, van elkaar, en van de kleine dingen ❤️ 🎄 
Sylvia

Heel erg graag gedaan lieve Sylvia!

Wil je ons steunen?
Heel fijn, dank je wel!