Michelle’s wens

Hoi, mijn naam is Michelle, ik ben 36 jaar en getrouwd met Jeroen. Wij zijn de trotse ouders van onze twee zoontjes, Finn (4 jaar) en Brady (1 jaar). In maart 2023 is ons leven volledig veranderd toen ik de diagnose borstkanker triple negatief kreeg met uitzaaiingen. Dit houdt in dat mijn behandeling palliatief is. 
Helaas is de prognose zeer kort, zo’n 1.5-2 jaar.
Uiteraard hoop ik te gaan bewijzen dat dit ook langer kan. Ik word behandeld met chemotherapie en immunotherapie. Ook krijg ik bestraling voor mijn primaire tumor. Het leven dat we ons hadden voorgesteld met de kindjes is in één klap verdwenen. We hebben onze doelen helemaal moeten bijstellen, het feit dat ik mijn kindjes niet op ga zien groeien, is het pijnlijkste van alles. 
Dit gun ik geen enkele moeder. 

We proberen zoveel mogelijk leuke dingen met onze kindjes te doen. 
Echter had ik voor mezelf nog 1 ding op mijn bucketlist staan, nog één keer een concert bijwonen van Nickelback. Het liefst samen met mijn man, vader en broer. Dit hebben we samen al vaker gedaan en hier geniet ik enorm van. Tijdens een ietwat moeilijke jeugd ben ik veel naar muziek gaan luisteren. Alleen op mijn kamer kon ik uren naar muziek luisteren, luisteren naar de teksten. Vooral Nickelback heb ik grijs gedraaid. Ik heb op mijn 23e zelfs een tekstregel op mijn rug laten tatoeëren uit het nummer “If today was your last day”. De regel “don’t take the free ride in your own life” is voor mij een soort carpe diem. Destijds had ik natuurlijk nooit gedacht dat dit voor mij akelig toepasselijk zou worden in de toekomst. Dit nummer zal ook tijdens mijn uitvaart gedraaid gaan worden.

Nu is het geluk dat Nickelback in mei 2024 weer naar Nederland komt. Mijn man heeft de stichting No Guts No Glory aangeschreven. Misschien dat zij het mogelijk konden maken dat we nog naar Nickelback konden gaan. 
En daar kwam het telefoontje van Imke, ze ging het voor ons regelen! 
Ongelofelijk dat mensen die je niet kent, je met zo’n grote wens willen helpen! 
Het geeft me weer een mooi doel in de toekomst om naar uit te kijken. 
Iedereen die bij de stichting betrokken is en alle donateurs, bedankt!

Lieve Michelle, we wensen jou naast nog zoveel mogelijk tijd met je gezin, ook veel voorpret want jullie gaan goed verzorgd naar het concert van Nickelback!

Wil je ons steunen?
Heel fijn, dank je wel!