Vincent naar Sting

Hoi, ik ben Vincent, 36 jaar oud.
Sinds mijn tweede ben ik nierpatiënt. Na een niertransplantatie in 2016 dacht ik de grootste hindernis op mijn pad overwonnen te hebben. Samen met Roos bouwde ik vol vertrouwen aan een prachtige toekomst. Zo stortten wij ons volledig op het verbouwen van onze mooie jaren ’30 woning. Toen de woning bijna klaar was, kreeg ik onverklaarbare vervelende wondjes. Er volgde een jaar met veel lichamelijk ongemak, nare onderzoeken en onzekerheid. Pas met de kerst kon de hematoloog de diagnose vaststellen, cutaan t-cel lymfoom. Plotseling stond ons bestaan in het teken van overleven, niks anders deed er nog toe. We begonnen 2023 met een intensief traject van chemotherapie en een stamceltransplantatie. Hoe moeilijk de tijd ook was, muziek kon altijd, zo luisterden we vaak op afstand samen naar dezelfde Spotify playlist. Ik kijk er enorm naar uit om samen met Roos te genieten van het concert van Sting. Het is een prachtige manier om de verloren tijd in te halen en de narigheid te vergeten. We zijn stichting No Guts No Glory zeer dankbaar voor deze kans!
Vincent en Rosanne

Op donderdagavond 30-11 was het zover, het optreden van Sting waar we zo lang naar uit hebben gekeken. Vanaf het minder valide platform hadden we goed zicht op het podium. Veel muziek die we in moeilijke tijd luisterden is nu beladen maar het werk van Sting blijkt daar immuun voor. De show was daarom een spetterende manier om deze nare periode achter ons te laten en de verloren tijd in te halen. Hartelijk dank No Guts No Glory!

Heel fijn dat Vincent en Rosanne zo hebben genoten van dit concert!

Ook ons steunen?
Heel fijn, dank je wel!