Marjolein’s wens

Muziek geneest je ziekte natuurlijk niet. Maar het geeft zo veel steun.
Na het zingen voel ik me opgelucht. Alle emoties kan ik er in kwijt. Vooral omdat praten soms zo lastig is over wat me is overkomen de afgelopen 3 jaar. Ik zing veel samen met mijn 3 dochters. De oudste is net een tiener en de jongste zit in de kleuterklas. Dat mama kanker heeft die in remissie is maar snel terug kan komen en daardoor veel nog in het ziekenhuis is en therapieën heeft heeft ook bij hen veel emoties opgeleverd. Allemaal gaan we er anders mee om. Maar als ik met de meisjes zing, komen de emoties los op een niveau van diepe verbondenheid. 
Daar in het zingen voor hen vind genezing plaats van wat we allemaal meemaken. 
Zelfs nog als praten erover niet lukt.
Ik pak mijn mobiel erbij en zing voor ze en speel het later af. Want vaak ben ik te moe nog om te zingen. Door het op te nemen en af te spelen als ze met me willen zingen maar ik even niet kan, kunnen we muziek blijven maken en elkaar vinden.

Door behandelingen te hebben gehad voor kanker in coronatijd en andere persoonlijke gezinsomstandigheden ben ik enorm geïsoleerd als jonge vrouw. Daarnaast revalideer ik nog met ergotherapie en leer ik met mijn beperkingen en moeilijkheden om te gaan. Ik help graag eerst anderen. 
Daarna, als er nog energie is, ben ik aan de beurt. Maar in therapie leer ik dat het heel belangrijk is om te praten over wat me is overkomen. 
Praten is nog lastig, maar thuis zingen en opnemen op mijn mobiel gaf me het afgelopen jaar kracht en langzaam weer zin in het leven met de beperkingen. 
Zingen is echt een balsem voor mijn ziel.
Daarom sprak ik voor het eerst uit tegen mijn man dat ik een wens had, dat ik op een dag mijn liedjes voor mij en de meiden nog beter kon opnemen om zo ook iets na te laten voor mijn kinderen.

Dat No Guts No Glory bereid is voor mij iets te doen maakt me nederig en ontzettend dankbaar dat mijn grootste wens uitkomt. Samen met mijn meisjes kan ik blijven zingen thuis door liedjes op te nemen wanneer ik de energie heb.
Marjolein

We zorgen dat Marjolein een hele goede microfoon en opnameapparatuur krijgt, zodat ze 
op professionele wijze haar stem vast kan leggen voor haar meisjes.
Dit kunnen wij aanschaffen dankzij donaties dus veel dank aan alle donateurs!

Ook ons steunen?
Heel fijn, dank je wel!