Kelly naar HIER festival!

Toen wij vorig jaar vanwege onze onvervulde kinderwens in het ziekenhuis kwamen, bleek het al snel mis. Na een onzekere tijd met veel onderzoeken kreeg ik de diagnose: blindedarmkanker met uitzaaiingen in de buikholte en het buikvlies. Na meerdere bezoeken aan verschillende ziekenhuizen en pogingen om eicellen in te vriezen (die helaas mislukten) werd 2 dagen na mijn 30 e verjaardag een operatie ingepland. En wat voor één. 12 uur later en 7 organen armer werd ik weer wakker. Onze wereld stond op zijn kop – ik moest weer opbouwen vanaf 0 – maar ik was wél schoon! De eerste 10 dagen na mijn operatie kon ik vrijwel niks: niet op mijn telefoon kijken, geen boek lezen, alles was te veel.  Behalve liggen en muziek luisteren. Op sommige momenten, waarop ik dacht écht niet meer verder te kunnen, waren er 2 dingen die mij er doorheen sleepten: bezoekuur, en muziek.

Degene die er, naast mijn ouders en zus, altijd was: was Martin. Echt, die jongen verdient een standbeeld. (Laat hem het alleen maar niet horen want dan gaat ie naast z’n schoenen lopen…) Nu 9 maanden na mijn operatie gaat het gelukkig weer goed! Ik ben weer gedeeltelijk aan het werk, en ik geniet weer van het leven. Toen ik een tijdje geleden in contact kwam met Imke van NGNG en ze me de vraag stelde of ze me ergens blij mee kon maken, wist ik zeker: ik wil iets met Martin samen, even een avondje alles weer vergeten, het leven vieren en genieten van muziek, omdat we weten hoe krachtig muziek kan zijn. NGNG regelde twee kaarten voor het HIER festival. We gaan er een mooie dag van maken! Imke, en NGNG, bedankt!
Kelly

We zorgden ervoor dat Kelly en Martin afgelopen weekend zorgeloos konden genieten met kaartjes voor HIER festival en een hotelovernachting nabij Ahoy Rotterdam.

In de aanloop naar het HIER festival, hadden Martin en ik besloten om er een heel weekend uit van te maken, zodat we er extra van zouden kunnen genieten. Een paar dagen voor het festival had ik nog even contact met Imke, of zij hier wellicht tips voor had. Ze zou wat mailtjes sturen. 
Kort daarna kreeg ik een appje dat ik mijn mail even moest checken. En daarin stond de bevestiging van de boeking voor een hotelovernachting, op loopafstand van Ahoy, incl ontbijt. Verrassing! Wauw… Geen woorden voor… Dit maakte het plaatje helemaal compleet.

We hebben echt van begin tot eind genoten. Vanaf het moment dat we binnen kwamen en DI-RECT het liedje Soldier On begon te zingen hadden we kippenvel, en dat gevoel is de hele middag en avond gebleven. Ook de optredens van Acda en De Munnik, Racoon en BLØF waren fantastisch. En al helemaal bijzonder toen we zagen dat de bassist van BLØF een shirt aan had van No Guts No Glory. Dat moest ik natuurlijk eventjes doorsturen en ik kreeg daarop meteen een reactie van Ellen: de cirkel is rond. 

We kunnen jullie niet genoeg bedanken voor dit fantastische weekend. We hebben optimaal genoten en zullen nog heel lang nagenieten van de herinneringen. 
Liefs, 
Martin en Kelly 

Ontzettend fijn dat jullie zo hebben kunnen genieten van dit weekend! Hou dit gevoel nog maar heel lang vast samen!

Wil je ons steunen?
Heel fijn, dank je wel!