Elke naar DJVT!

Hoi, mijn naam is Elke en ik ben 29 jaar oud. Vorig jaar ontdekte ik een knobbeltje in mijn borst. Helaas bleek het foute boel: borstkanker. Ik blijk een genmutatie te hebben, BRCA1, waardoor ik 60-80% kans heb op borstkanker en 35-45% kans op eierstokkanker. Ik kreeg daarom ook het volledige pakket aan behandelingen. 16 chemokuren, een borstamputatie, 15 bestralingen en momenteel slik ik 10 chemopillen per dag. 

In januari staat er nog een borstreconstructie op de planning.
In deze pittige tijd heeft mijn lieve vriend Maik 24/7 voor me klaar gestaan. 
Hij zorgt ervoor dat ik mijn kop boven water kan houden en weet mij altijd op te vrolijken. Hij zorgt voor mij als ik niet in staat ben om voor mezelf te zorgen, hij zorgt voor het huishouden, de boodschappen en de hond, naast het runnen van zijn eigen bedrijf. Daarnaast staat hij al die tijd al financieel voor mij klaar, omdat ik grotendeels als zzp’er werkte.

Daarom wilde ik Maik graag verrassen. 
Wij zijn beiden gek op de muziek van De Jeugd Van Tegenwoordig dus heb ik No Guts No Glory gevraagd of ze mij konden helpen met tickets voor hun uitverkochte tour. 
En dit is gelukt! Ik ben super enthousiast dat ik Maik hiermee naartoe mag nemen! No Guts No Glory: onwijs bedankt!

4 november hadden wij het geluk om naar De Jeugd Van Tegenwoordig te mogen! Onderweg daar naartoe stond hun playlist natuurlijk op shuffle (net zoals de afgelopen maanden). Na een hapje eten in Amsterdam zijn we richting hun show in AFAS live gegaan. Daar aangekomen hebben we een mooi plekje in de zaal gevonden. Na het voorprogramma startte om 21.00 uur de show. Wat een spektakel! De show klopte van top tot teen. Een mooie mix van oude en nieuwe nummers. Samen konden we alles meezingen! Maik had een big smile op zijn gezicht staan van het begin tot het eind. En daar deed ik het voor, aangezien ik Maik hiermee wilde bedanken voor zijn support tijdens mijn ziekte. Al met al: onwijs genoten samen. Ik moet hier zelf de hele week nog van bijkomen, mijn lijf doet pijn en mijn gehoor is weer een stukje achteruit gegaan maar dit was het allemaal waard. Stichting No Guts No Glory: DANKJEWEL πŸ©·πŸ§‘πŸ’›πŸ’šπŸ©΅πŸ’œ

Veel liefs, Elke

We vinden het ontzettend fijn dat jullie zo erg hebben genoten van dit concert!

Wil je ons steunen?
Heel fijn, dank je wel!