Noé naar Nijntje

Ik ben Noé en ik ben 2 jaar. In december is er bij mij een Medulloblastoom ontdekt en ben ik meteen geopereerd en gestart met chemotherapie.
Tijdens alle kuren kijk ik heel graag naar Nijntje, de musical en Juffrouw Roos. 
Wanneer ik mij goed voel doe ik graag een dansje en zing ik heel zachtjes mee.
Samen met papa, mama en mijn twee broers (Chiel van 7 en Duuk van 5) naar het theater mag nu even niet. Doordat mijn bloedwaardes erg laag zijn, ben ik erg vatbaar voor allerlei ziektes. 
Terwijl muziek wel een grote rol speelt in mijn leven is dit erg jammer. 
Hoe leuk zou het zijn om toch “veilig” naar het theater te mogen om alle magie van dichtbij te mogen meemaken. 
Kus van Noé

Afgelopen weekend hebben we de wens van dit dappere schatje uit laten komen, en wat heeft ze samen met haar familie, ontzettend genoten!

Wat was het een feest. We werden ontvangen in de VIP ruimte waar een tasje op tafel stond. De boekjes moesten meteen gelezen worden en de mannen gingen meteen kleuren. Wat was het waardevol als gezin en dan zo lief ontvangen! Als kers op de taart een meet en greet. Toen ik vertelde dat het klaar was zei Noé meteen resoluut “Nee! “Aaaah, mama nog eentje!” Kortom we hebben genoten van de eerste en de laatste minuut. Dank je wel! Heel veel liefs van ons allemaal.

Heel erg graag gedaan.
Mede met dank aan het fantastische en betrokken team van theater DeLaMar!

Help jij mee om muzikale wensen uit te laten komen?
Dank je wel, het maakt echt verschil!

Volg je ons al op Instagram?