Roos naar Fall Out Boy

Gisteren lieten we last minute de wens van Roos uitkomen. Het lukte om haar alsnog naar het uitverkochte concert van Fall Out Boy te laten gaan!

In maart 2023 kreeg ik de diagnose borstkanker en vlak daarna startte ik met 16 chemokuren. Die zijn nu gelukkig achter de rug en de energie komt langzaam weer terug. Ik krijg ook nog een operatie en bestralingen.

Ik ben altijd al een concertganger geweest, en ik had al ruim voor de diagnose tickets voor Fall Out Boy op 24 oktober. Toen het behandelplan er lag werd al duidelijk dat het concert ná de chemokuren was, maar de operatiedatum had ik nog niet. Het bleek dat de operatie gepland was voor 25 oktober. Tja, als je ´s ochtends vroeg in het ziekenhuis moet zijn lukt het niet om de avond vooraf nog tot laat naar een concert te gaan. Dus ik moest iemand anders blij maken met de kaarten. So far so good, maar een paar dagen later kreeg ik een telefoontje dat er een flinke fout was gemaakt met inplannen, operatiedatum werd verschoven. Geen operatie, geen concert, het is wel héél erg zuur. Omdat het was uitverkocht konden we er ook niks meer mee. 

Daarom heb ik de middag van tevoren gemaild met NGNG. En tot mijn verbazing bleek het gelukt! Ik kon met mijn vriend alsnog naar Fall Out Boy. En het was écht geweldig. We zijn een beetje schor en ik heel erg moe, maar dit was de allerleukste avond van het afgelopen half jaar. Genoten! 

Lieve Tineke, NGNG, onwijs bedankt!!

Heel graag gedaan! We hopen dat jullie heerlijk blijven nagenieten van deze avond!

Help jij mee om muzikale wensen uit te laten komen?
Dank je wel.

Volg je ons al op Instagram?