Elke naar DJVT!

Hoi, mijn naam is Elke en ik ben 29 jaar oud. Vorig jaar ontdekte ik een knobbeltje in mijn borst. Helaas bleek het foute boel: borstkanker. Ik blijk een genmutatie te hebben, BRCA1, waardoor ik 60-80% kans heb op borstkanker en 35-45% kans op eierstokkanker. Ik kreeg daarom ook het volledige pakket aan behandelingen. 16 chemokuren, een borstamputatie, 15 bestralingen en momenteel slik ik 10 chemopillen per dag. 

In januari staat er nog een borstreconstructie op de planning.
In deze pittige tijd heeft mijn lieve vriend Maik 24/7 voor me klaar gestaan. 
Hij zorgt ervoor dat ik mijn kop boven water kan houden en weet mij altijd op te vrolijken. Hij zorgt voor mij als ik niet in staat ben om voor mezelf te zorgen, hij zorgt voor het huishouden, de boodschappen en de hond, naast het runnen van zijn eigen bedrijf. Daarnaast staat hij al die tijd al financieel voor mij klaar, omdat ik grotendeels als zzp’er werkte.

Daarom wilde ik Maik graag verrassen. 
Wij zijn beiden gek op de muziek van De Jeugd Van Tegenwoordig dus heb ik No Guts No Glory gevraagd of ze mij konden helpen met tickets voor hun uitverkochte tour. 
En dit is gelukt! Ik ben super enthousiast dat ik Maik hiermee naartoe mag nemen!

No Guts No Glory: onwijs bedankt!

Heel erg graag gedaan lieve Elke, het is jullie gegund!  We hopen dat jullie samen heel hard van dit concert gaan genieten.

Help jij mee om muzikale wensen uit te laten komen?
Dank je wel.

Volg je ons al op Instagram?