Kelly’s wens

Toen wij vorig jaar vanwege onze onvervulde kinderwens in het ziekenhuis kwamen, bleek het al snel mis. Na een onzekere tijd met veel onderzoeken kreeg ik de diagnose: blindedarmkanker met uitzaaiingen in de buikholte en het buikvlies.

Na meerdere bezoeken aan verschillende ziekenhuizen en pogingen om eicellen in te vriezen (die helaas mislukten) werd 2 dagen na mijn 30 e verjaardag een operatie ingepland. En wat voor één. 12 uur later en 7 organen armer werd ik weer wakker.

Onze wereld stond op zijn kop – ik moest weer opbouwen vanaf 0 – maar ik was wél schoon! De eerste 10 dagen na mijn operatie kon ik vrijwel niks: niet op mijn telefoon kijken, geen boek lezen, alles was te veel.  Behalve liggen en muziek luisteren. Op sommige momenten, waarop ik dacht écht niet meer verder te kunnen, waren er 2 dingen die mij er doorheen sleepten: bezoekuur, en muziek.

Degene die er, naast mijn ouders en zus, altijd was: was Martin. Echt, die jongen verdient een standbeeld. (Laat hem het alleen maar niet horen want dan gaat ie naast z’n schoenen lopen…) Nu 9 maanden na mijn operatie gaat het gelukkig weer goed! Ik ben weer gedeeltelijk aan het werk, en ik geniet weer van het leven. Toen ik een tijdje geleden in contact kwam met Imke van NGNG en ze me de vraag stelde of ze me ergens blij mee kon maken, wist ik zeker: ik wil iets met Martin samen, even een avondje alles weer vergeten, het leven vieren en genieten van muziek, omdat we weten hoe krachtig muziek kan zijn. NGNG regelde twee kaarten voor het HIER festival. We gaan er een mooie dag van maken! Imke, en NGNG, bedankt!
Kelly

We hebben de beste kaarten aangeschaft, zodat Martin en Kelly de hele dag rond kunnen lopen op het festival, maar, als ze even willen zitten, dit gegarandeerd op de mooiste plekken vooraan mogelijk is.
Heel veel plezier en geniet van de muziek!

Help ons muzikale wensen uit te laten komen:

Volg je ons al op Instagram?