Jip naar Guus Meeuwis!

Herinneringen maken…Dat is iets waar ik tot 2 jaar geleden nog niet zo bewust bij stil heb gestaan.Totdat er een punt in mijn leven is gekomen waarbij deze ellendige ziekte toeslaat. Ik gun mijn lieve gezin, familie en vrienden echt mooie herinneringen van het samen zijn, samen lachen, samen dansen en samen lol maken. 

No Guts No Glory zal hier een belangrijke rol in spelen. Wow, een avondje naar Guus Meeuwis. Guus zorgt altijd voor een dikke glimlach op mijn gezicht. De muziek komt zo vrolijk binnen, dit laat mij even vergeten welke ellende mij boven het hoofd hangt. In mijn jeugd heb ik zo veel lol ervaren van de optredens van Guus. Samen met mijn vriendin dansend tussen de regen van meters bier. Echt mooie bijzondere herinneringen. En dit is wat ik precies wil overdragen aan mijn lieve gezin. Dat we hier maar zo lang mogelijk van mogen genieten!

Liefs Jip

We hebben kunnen regelen dat Jip binnenkort met haar man en 2 kinderen naar het uitverkochte concert van Guus Meeuwis kan gaan in het Luxor theater én ze krijgen de beste plekken, helemaal vooraan!
We hopen dat het dit gezin veel mag brengen, om samen deze muziek live te kunnen beleven in deze voor hen zware tijd nu.

Help ons muzikale wensen uit te laten komen:

Volg je ons al op Instagram?