Judith’s wens

Hoi ik ben Judith (54) een trotse mama van de twee grootste lieverds. Nino (25) en Ruby (22). Op 16 december ‘22 ben ik benauwd op de spoedeisende hulp beland, amper vier dagen later hoorde ik dat er kwaadaardige tumorcellen in mijn longen gevonden zijn en ik kanker heb.

Een petscan volgde en 3e kerstdag kreeg ik de diagnose eierstok kanker stadium 4 hooggradig met uitzaaiingen en dat ik ongeneeslijk ziek ben. Op 2 januari ‘23 begon ik aan mijn eerste chemo. Mijn studerende kinderen zijn direct weer bij mij gaan wonen en van elke dag maken wij een mooie herinnering. Er is de afgelopen maanden zo ongelofelijk veel gebeurd maar ik hou mijn kracht voor mijn alles, Nino en Ruby.

Afgelopen weekend hebben de wens van Judith uit laten komen.
Een avond vol met muziek, om te kunnen dansen, zingen, en even ‘gewoon los’ te kunnen gaan.
Met DJ Wilco, zanger Gerard Palts en saxofonist Co Rowold en dit allemaal op het strand bij Bodhi Beach in Zandvoort.

En toen was het eindelijk zover, 17 september.
We hadden met z’n allen niet gehoopt dat de ziekte zo snel weer uit ging zaaien, maar wat was ik blij en opgelucht dat het feest van de oncoloog toch door mocht gaan.
Met alleen maar zoveel liefde en iedereen die zo in mijn hartje zit heb ik gedanst en was dit oprecht de mooiste dag ever. 

Het voelt gewoon alsof ik getrouwd ben die dag en dat ben ik nog niet eerder geweest(-: Heerlijk.
Hoogtepunt was toen mijn lieve Nino ging draaien, Cootje speciaal kwam
spelen en het dak eraf blies voor mij en de geweldige Gerard die, terwijl de zon onder ging, ons liet hossen en van links naar rechts liet gaan.

Lieve Ellen & Vivian (van ngng) zonder jullie inzet, het luisterende oor en de o zo lieve appjes die ik kreeg op zware dagen was dit feest niet realiseerbaar geweest voor mij.
Ik hoop dat mijn volgers dan ook deze mooie stichting No Guts No Glory willen ondersteunen met een donatie.
Liefs Juteke

Ontzettend graag gedaan lieve Judith!
We vinden het heel fijn dat het gelukkig tóch door mocht gaan, want dit pakt niemand jou meer af.
Veel kracht en liefde gewenst de komende tijd voor jou en je kinderen.

Help ons muzikale wensen uit te laten komen:

Volg je ons al op Instagram?