Wens voor Niels

Hoi, 
Ik ben Niels, 32 jaar en terwijl ik dit schrijf is het voor het eerst sinds 2,5 jaar dat ik twee maanden vooruit kan kijken en plannen. Na aanhoudende buikpijn bleek toen dat ik uitgezaaide darmkanker had. Hierdoor zat ik de afgelopen jaren in een rollercoaster. Zo heb ik de bingokaart aan behandelingen met operaties, chemo’s, immunotherapie en bestralingen inmiddels praktisch vol. Dat deze ruimte er nu is, is ongelofelijk aangezien er na een niet-uitgevoerde operatie in november geen kans meer op genezing mogelijk leek. Echter, de palliatieve behandeling sloeg niet alleen aan, tegen alle verwachtingen in liet deze de tumoren ook nog eens krimpen! Daarom is genezing nu hopelijk in zicht.

Met dit nieuws is er na alle onzekerheid en intensieve behandelingen eindelijk meer ruimte om te genieten van de mooie dingen in het leven. Zo was ik altijd al graag actief bezig, maar kan ook heel erg genieten van mooie muziek. Muziek kan je zo meenemen in een verhaal dat je alles om je heen echt even kan verliezen. Zo zijn we bijvoorbeeld jaren geleden op vakantie in Wenen naar de opera geweest waar wij hiervan konden genieten. Zeker als je in een zaal bent waar je live muziek kunt horen kan je daar helemaal in worden meegetrokken. Daarom lijkt het me zo ontzettend gaaf als ik weer live naar een show kan gaan. 

Zo zag ik dat Cirque du Soleil weer in Nederland is. Van beelden heb ik gezien dat je in deze magische shows door het verhaal, de acrobatiek, de lichten en livemuziek helemaal in een andere wereld wordt meegenomen. Dit heb ik nog nooit ervaren en het lijkt mij heerlijk om mee te maken om alles van afgelopen jaren even te vergeten. Daarom heb ik aan No Guts No Glory gevraagd of ik daar samen met mijn partner, die al die tijd voor mij heeft gezorgd, heen kan gaan.

Lieve Niels en Anne, mede met dank aan Mojo gaan jullie volgende week samen genieten tijdens de show van Cirque de Soleil!
We hopen dat het jullie veel zal gaan brengen.

Help ons muzikale wensen uit te laten komen:

Volg je ons al op Instagram?