David’s wens

Hoi ik ben David, 37 jaar oud en vader van twee fantastische kinderen. Na maanden overmatig nachtzweten, ging ik toch maar langs de huisarts voor een soort wonderdeo. Maar in plaats daarvan bleek dat ik uitgezaaide nierkanker had. Ongeneeslijk. Het is een vorm van kanker die meestal bij oudere mannen voorkomt en het is erg ongewoon dat iemand van mijn leeftijd het krijgt. Ik had de kankerloterij verloren.

Maar er was een lichtpuntje. Tegenwoordig gebeuren er prachtige dingen met immunotherapie en ik kwam daar ook voor in aanmerking. Vol goede moed en een fikse dosis strijdlustigheid begonnen we (kanker heb je niet alleen) met de therapie. Na de eerste 3 maanden was het niet helemaal duidelijk of het werkte dus gingen we er gewoon mee door. We kregen nog 3 maanden de tijd. Helaas bleek voortijdig al dat het niet goed zat. Het was verder uitgezaaid en de dokter zei dat ik mijn zaakjes snel moest gaan regelen. Ik zou me ook snel slechter gaan voelen.

Wij zijn niet het type mensen dat depressief in een hoekje wegkwijnen. Daarnaast hebben we 2 kids van 1 en bijna 3 jaar oud waar je continu mee bezig bent. Dus dachten wij… alle reden voor een mooi feest om het leven te vieren! Zo gezegd, zo gedaan. Locatie check. Eten en drinken check. Fotograaf check… maar om te voorkomen dat iedereen spontaan gaat huilen moet er natuurlijk iets leuks gebeuren… wij wisten meteen al dat het karaoke moest zijn. Mijn vrouw en ik hebben de eerste jaren van onze relatie elke week weer in de karaokebar gestaan. Op ons huwelijk, in plaats van een openingsdans, hebben we een liedje gekaraoked. Helemaal ons ding dus. 

Maar karaoke is meer dan alleen een geluidsinstallatie en een beeldscherm. En toen kwamen we in contact met No Guts No Glory! Wat een ontzettend leuke en meedenkende partij is dat. Zij hadden nog niet eerder zo’n verzoek gehad, maar binnen no time kreeg ik bericht dat ze een karaokeact hadden geregeld. Het feest kan nu niet meer stuk. We gaan er een knaller van maken! Thnx NGNG

Heel graag gedaan David!
We hebben de act Chris Jolsma gelukkig op korte termijn kunnen boeken en die gaan er een groots feest van maken voor, en met jullie!

Help jij ons mee om muzikale wensen uit te laten komen?
Dank je wel, want het maakt echt verschil.

En volg ons ook op Instagram