Bert en gezin naar Danny Vera

Vorige week regelden we met spoed dat Bert en zijn gezin naar Danny Vera konden gaan.

Het was zover, op naar Danny Vera. Het was een stukje rijden naar de Achterhoek. Overdag was het weer niet zo mooi, maar eenmaal aangekomen in het openluchttheater was het super opengetrokken met een zonnetje en een fijne temperatuur. Er waren fijne plekken voor ons gereserveerd. Niet veel later kwamen ze naar ons toe dat we voor de show nog ergens verwacht werden. 

Ooh zou het? Een half uurtje voor de show werden we opgehaald en backstage naar Danny Vera gebracht en hebben we na wat foto’s nog even staan kletsen. Een nuchtere grappige man, waarna we echt nog meer zin in de show kregen. 


We vertelden wat zijn muziek voor ons betekende met in het bijzonder het nummer Rollercoaster. De show begon, Danny trad op met een big band. Het was fantastisch met mooie muzikale solo’s vol rock en roll, we hebben niet stilgezeten. 
Ik heb sinds de diagnose niet echt kunnen huilen maar Danny raakte de juiste snaar. Bijna op het eind van de show vertelde Danny Vera dat het volgende nummer niet meer alleen van hem is, maar van ons allemaal. Net zoals de mensen die hij backstage ontmoet had. En toen zette hij Rollercoaster in 💘 onze avond kon niet meer stuk. Moe maar voldaan gingen we naar huis met een herinnering voor altijd in ons hart voor ons hele gezin. Wat muziek kan doen. Dankjewel No Guts No Glory dat jullie dit zo snel en fantastisch konden regelen💘
Bert

We vinden het ontzettend fijn dat we dit voor jullie hebben kunnen regelen en wensen jullie nog zoveel mogelijk tijd samen.

Met dank aan Jorrit van de Kolk voor de mooie foto’s, Mo Middag voor het begeleiden bij de locatie en Danny uiteraard, voor zijn liefdevolle medewerking.

Help jij ons mee om muzikale wensen uit te laten komen?
Dank je wel, want het maakt echt verschil.

En volg ons ook op Instagram