Nienke gaat naar Lowlands!

Inmiddels hebben we deze wens laten uitkomen én Nienke de verrassing van haar leven kunnen geven.
Want niet alleen namen we haar mee naar Lowlands, daarnaast regelden we ook een meet & greet met Billie Eilish!
Over hoe dit was en natuurlijk de foto’s verwijzen we graag naar onze Instagram post.

Mijn naam is Nienke, ik ben 17 jaar oud. 
Na een longontsteking van 2 weken werd er op 8 maart dit jaar bij mij lymfeklierkanker ontdekt. De soort lymfeklierkanker die ik had was Hodgkin stadium 3 AE. Verder volgden allerlei onderzoeken en 24 maart was de eerste chemo. 
Op 19 mei had ik mijn eerste controle of de chemo wel aansloeg. 
En dat deed het! 
De PET-scan was schoon dus geen actieve kankercellen meer. Toen begon een nieuwe kuur van 4 blokken. Mijn laatste chemo was op 2 augustus en op 15 augustus mocht ik de bel luiden en kreeg ik de bloemenkraal! 

Ik ben al langere tijd fan van Billie Eilish en wilde eind vorig jaar al aanmelden om te gaan werken bij Lowlands. Dit heb ik vorig jaar ook gedaan en toevallig zag ik dat Billie Eilish kwam dus dat kon ik natuurlijk niet missen. Maar toen liep alles natuurlijk helemaal anders en stond mijn wereld volledig stil. De muziek van Billie spreekt mij heel erg aan omdat het vaak over haarzelf gaat en ze echt betekenis in de liedjes stopt. De teksten zijn soms ook heel erg herkenbaar. 
Ik baalde er natuurlijk super erg van dat ik niet naar Lowlands kon omdat het zo’n grote kans was om Billie een keer te zien. 
Mijn moeder heeft uiteindelijk voor mij geregeld dat ik naar Lowlands kan via No Guts No Glory!

Op zondag nemen we Nienke met haar vriendin mee naar Lowlands zodat ze, na een hele zware tijd, kan gaan genieten van de show van Billie Eilish.
(En lieve mama van Nienke? We beloven goed voor haar te zorgen!)

We laten dit jaar een aantal wensen uitkomen op Lowlands, maar het is helaas niet meer mogelijk om hiervoor nog aanvragen in te sturen.

Help jij ons mee om muzikale wensen uit te laten komen?
Dank je wel, want het maakt echt verschil.

En volg ons ook op Instagram