Melissa en Madelief naar Lowlands!

Lieve lezer,
Mijn naam is Madelief, 23 jaar oud en niet kapot te krijgen. Tenminste, dat zeg ik graag over mezelf. Eind 2022 kreeg ik de diagnose ‘fibrolamellair hepatocellulair carcinoom’, een zeldzame vorm van leverkanker met uitzaaiingen in m’n lymfeklieren. Niet meer te genezen werd er gezegd. 
Een paar dagen voor Kerst kreeg ik het belletje: we gaan het tóch proberen, ik moet aan de chemo’s. Oké, doen we. 

Ik ben nu 20 chemo’s, 3 CT scans verder en die tumor die ooit 15 cm was, is nu 13,5 cm. 
Heb ik geluk? 
Ben ik inderdaad niet kapot te krijgen?
Ik vind het leven nog veel te leuk om ermee te stoppen. 
Het doel: leven zoals ik deed zonder kanker. 
Dat is mijn droom en die droom is werkelijkheid geworden: door No Guts No Glory én lieve Melissa die deze top stichting heeft benaderd ga ik als een vorstin naar Lowlands. Op naar Biddinghuizen, waar lege powerbanks en met tentstokken worstelen niet op onze checklist staan 😉 Je kan ons vinden in de YURT!’

Ik ben Melissa (30) en ik ben momenteel keihard aan het herstellen van Hodgkin. Vorig jaar kreeg ik na veel pushen en het inzetten van al mijn overtuigingskracht bij een huisarts die me niet geloofde (“wat het ook is, je hebt sowieso geen kanker”) tóch de diagnose die ik zelf al had gesteld: ik had lymfeklierkanker.

Na dit k-jaar wil ik vooral het leven vieren, het liefst samen met mijn “kankerbestie” Madelief. 
En waar kan dat beter dan op Lowlands? 
Vorig jaar was ik rond deze tijd de huisarts aan het overtuigen dat ik kanker had en moest ik helaas een jaartje overslaan, dus het is bijna symbolisch om nu wél te kunnen gaan. 
Met mijn huidige energielevels stond het vooruitzicht van al mijn spullen meesjouwen en water uit mijn tent scheppen omdat ik geen kampeer wonder ben me wel een beetje tegen. 
Hoe ging ik dat in hemelsnaam doen? 
Tadaaaaa: Stichting No Guts No Glory to the rescue! 
Dankzij de toppers van NGNG mogen Madelief en ik dit jaar als ware prinsessen naar Lowlands op de Gllamping!
Hoeven we alleen maar onze outfits en knakworsten mee te slepen, dus. 
We kunnen niet wachten!

Super fijn dat we jullie kunnen laten genieten van live muziek op het Lowlands festival aankomend weekend op een manier die beter vol te houden is.
Ontzettend veel plezier lieve meiden!

We laten dit jaar een aantal wensen uitkomen op Lowlands, maar het is helaas niet meer mogelijk om hiervoor nog aanvragen in te sturen.

Help jij ons mee om muzikale wensen uit te laten komen?
Dank je wel, want het maakt echt verschil.

En volg ons ook op Instagram