Saskia’s wens

We kregen een wens binnen die we met spoed laten uitkomen.

Ik ben Saskia, bijna 53 jaar, getrouwd en moeder van drie lieve jongens van 20, 16 en 12 jaar oud. Sinds begin 2021 weet ik dat ik ongeneeslijk ziek ben en waar het scenario in eerste instantie heel zwart was (max. een jaar), heb ik toch al twee redelijk stabiele jaren achter de rug. Helaas is het aantal mogelijke behandelingen inmiddels fors geslonken, maar ik houd hoop! Van jongs af aan ben ik al ‘bezig’ met muziek. Toen ik een jaar of 7 was, kocht ik mijn eerste platen en singletjes van….hou je vast: BZN, ABBA, Julio Iglesias en Racey. Toen was mijn muzieksmaak al divers en dat is altijd zo gebleven. Ik heb warme herinneringen aan de tijd die ik doorbracht bij de jongste broer van mijn vader, die me wegwijs maakte in de muziek van de Sixties en Seventies. Als tiener in de jaren 80 kwamen daar New Wave en Rock bij. In de jaren 90 en nullies ben ik bij toeval in een bluesband terechtgekomen. Ook die muziek ben ik enorm gaan waarderen. 

Muziek kan me enorm raken, soms is het de tekst, soms de muziek of allebei wat maakt dat ik ineens volschiet. Zeker sinds ik ziek ben, word ik regelmatig overvallen door tranen bij het horen van een liedje. Maar tegelijk kan ik ook nog steeds gewoon genieten van muziek, lekker uit volle borst meeblèren (bij voorkeur als er niemand bij is) of gewoon lekker luisteren en teksten bekijken. Kortom, muziek is altijd aanwezig!

Onlangs heb ik kaarten voor Marillion besteld, waar wij enorm fan van zijn. Zij komen in november weer naar Nederland, maar het wordt spannend of ik daar nog naartoe kan. Dankzij No Guts No Glory mag ik heel binnenkort gaan genieten van dé Nederlandse Marillion tribute band Dry Land. In een privé concert speciaal voor mij en mijn geliefden gaan zij nummers spelen uit de Hogarth-era. Ik kijk er ontzettend naar uit en ben heel dankbaar en onder de indruk dat dit op zo’n korte termijn voor mij geregeld is.

Met heel veel liefde Saskia!
Binnen een dag hebben we alles kunnen regelen met dank aan Cultuurcentrum herberg de Pol te Diepenheim en Dry Land Marillion Tribute.
We gaan het prachtig maken samen!

Help jij mee muzikale wensen uit te laten komen?
Dank je wel, want het maakt echt verschil.