Mandy naar Coldplay

Mandy haar wens was om naar Coldplay te gaan.
Eerder deelden we dit:

Mijn naam is Mandy en ben 26 jaar oud. In mei 2021 kreeg ik de diagnose Hodgkin lymfeklierkanker na een lange tijd met vage klachten te hebben rondgelopen. Ik ben toen behandeld met chemotherapie, maar helaas was dat niet genoeg. Dus ging ik voor een tweedelijnsbehandeling met weer eens chemotherapie en een autologe stamceltransplantatie. Een paar maanden na de stamceltransplantatie werd ik door stichting NGNG benaderd of ik een muzikale droom had. JA natuurlijk!! 1 van mijn favoriete bands live zien, namelijk Rufus du sol. Die droom konden zij werkelijkheid maken. Rufus du sol treedt nooit op in Nederland, maar toevallig wel op Lowlands. Dat heeft me ook gelijk verliefd gemaakt op Lowlands waardoor mijn doel van 2023 is geworden: Het hele weekend naar Lowlands gaan. 

Een paar weken na Lowlands begon ik weer klachten te ontwikkelen en ondanks de kans zo klein was is de Hodgkin helaas terug. Sterker nog.. het is waarschijnlijk nooit weg geweest en schijnt een gedeelte chemo resistent te zijn. Hoppa, weer de trein in. Onlangs ben ik begonnen met een derdelijns behandeling tegen deze nare ziekte met immunotherapie.

Maar.. er is nog een grote droom. En dat is naar een concert van Coldplay gaan. Net als duizenden anderen werd ik in een gigantische wachtrij gezet voor tickets en heb na 6 uur lang geen kaarten weten te bemachtigen. Mijn moeder heeft dit op een of andere manier onthouden (meestal doet dat geheugen het niet zo goed hoor hihi) en heeft, in het geheim, met stichting NGNG weten te regelen dat ik naar Coldplay kan!! Hoe bizar!! 2x naar bands die vrijwel nooit in Nederland zijn!! Een heel goed vriendinnetje van mij ga ik meevragen, omdat dit ook haar grote droom is. We zijn 3,5 jaar huisgenoten geweest en in al die tijd hebben we kleine Coldplay feestjes met elkaar thuis gevierd en hebben we elkaar beloofd dat we ooit naar een echt concert gaan! Ik ga haar binnenkort verrassen met de vraag of ze meegaat en ik kan beloven dat er weer tranen gaan vallen!
Mandy

En het is gelukt!

Een jaar geleden zat ik gespannen te wachten op de kaartverkoop van Coldplay. 
Helaas was het me niet gelukt, maar dankzij stichting NGNG kon ik toch gaan!! Samen met mijn vriendinnetje Marit. We hebben elkaar een paar jaar geleden beloofd om ooit samen naar een Coldplay concert te gaan. Onze kleine meisjesdroom kwam eindelijk uit!! En wat hebben we genoten. Nu met een schorre stem op de bank (en een Coldplay shirt) zitten we na te genieten van de foto’s, filmpjes, maar vooral de herinneringen die we hebben mogen maken. Ik ben zo ontzettend dankbaar dat stichting NGNG dit heeft kunnen waarmaken!

Heel graag gedaan lieve Mandy en Marit!

Dank je wel!
Het maakt echt verschil.