Marieke naar Coldplay

We lieten de wens van Marieke uitkomen.

Kon ik het maar “Fixen” .
Wat een waanzinnig nummer is dat en kon het maar… Voor mijzelf, voor mijn gezin en nu ook voor mijn liefste die de hashtag #kankerhebjenietalleen wel heel letterlijk neemt en ook ziek blijkt te zijn 🥲 

Zwarte humor is wel wat bij ons past en ons op de been houdt zelfs als de grond letterlijk onder je voeten weggeslagen is. Zwarte humor én muziek en dan voor mij speciaal het nummer “Fix you” van Coldplay.
Ik was zo blij dat Ellen belde dat het NGNG wél gelukt is om kaartjes te krijgen en na een spannende week vol chemo, uitslagen, scans en een operatie konden we zaterdag toch naar Amsterdam. Wat een prachtige plekken, wat een show!
We hebben intens genoten, elkaar vastgehouden en keihard meegezongen! Even afleiding…het was in een woord FANTASTISCH!

Dank jullie wel! 🥰
Marieke Goudsblom

We zijn ontzettend blij dat we dit jullie gezin hebben kunnen geven.
Beide ouders kanker, het is erg veel om te moeten dragen.
We wensen jullie veel kracht en liefs!

Met de steun van donateurs kunnen wij muzikale wensen realiseren.
Dank je wel, want het maakt echt verschil.