Nathalie’s wens

Binnenkort laten we de wens van Nathalie uitkomen.

Hoi!
Ik ben Nathalie, moeder van Luuk en partner van John. Half 2019 werd er op mijn werk (ik werk als röntgenlaborant in het OLVG) per toeval een tumor in mijn borst ontdekt. Onze wereld stond op zijn kop. We gingen meteen de behandelingen in. Een operatie, 30 bestralingen en 16 chemo’s later konden we eindelijk weer een beetje opkrabbelen.
Totdat er een half jaar later een grote tumor in mijn oksel werd ontdekt. Mijn haar was nog super kort en de shampoo was nog lang niet leeg! Tot onze grote schrik werd de behandeling nog een tikje zwaarder. Na 12 chemo’s, 30 bestralingen en nog een operatie kwam ik aardig beschadigd uit de strijd.

Nu zijn we 4 jaar na de eerste diagnose en lichamelijk gaat het, na alles wat mijn lijf heeft doorstaan, best OK. Mijn brein heeft het helaas wat moeilijker. Nadenken, concentreren, plannen, het is allemaal knap lastig. De hormoon therapie die ik eigenlijk nog 7 jaar had moeten volgen heeft daar ook niet mee geholpen. Die vielen bij mij zo slecht dat ik daar helaas mee heb moeten stoppen. De verwerking van deze rollercoaster, waar we nu 4 jaar in leven, begint ook nu pas te komen.
Ik struikel door het leven, maar probeer er wat van te maken!

Muziek luisteren was het enige wat ik kon, toen ik zo ziek was en dat heb ik dan ook veel gedaan. Toen ik wel weer wat kon was het dagelijkse dansje met mijn zoon de beweging die ik nodig had! Daarom wilde ik heel graag een feest geven voor alle lieve mensen waardoor wij omringd werden in deze moeilijke tijd. Goede muziek en lekker alle zorgen weg dansen. En zeker ook om mijn geweldige John te bedanken. Die heeft werkelijk altijd voor mij en mijn zoon klaargestaan, zonder ooit te klagen. En dat doet hij nog steeds.

Een week na mijn eerste laatste chemo kwam de eerste Lockdown en de tweede chemo was volledig in corona tijd. Ik durfde daardoor niks meer te plannen. Bovendien lukt plannen ook niet met mijn chemobrein. Maar nu krijg ik hulp van No Guts No Glory. Ik kijk ontzettend uit naar mijn Tumorrowland en de happy hardcore vibes. Het voelt als een goede aftrap voor een nieuwe start. Dit is wie ik nu ben en we gaan er wat moois van maken!

Alvast ontzettend bedankt No Guts No Glory!

Groetjes,
Nathalie, John en Luuk

We laten mensen altijd zelf een naam bedenken voor hun eigen festival en vinden het heel grappig dat Nathalie ‘Tumorrowland’ heeft gekozen.
De festivalbandjes liggen al klaar, alle muziek is geregeld en we gaan er een onvergetelijke avond van maken!

Met de steun van donateurs kunnen wij muzikale wensen realiseren.
Dank je wel, want het maakt echt verschil.