Jolanda naar De Vrienden van Amstel

Hi! Ik ben Jolanda, 30 geworden, vorig jaar, dochter van 3 en 10 jaar samen met mijn man. Inmiddels 7 jaar getrouwd. december 2021 werd er na 3 borst echo’s een tumor ontdekt.. en dat was er niet één, maar meerdere in m’n linkerborst en toch uitzaaiingen in de lever en op de botten.
Super heftig allemaal.
Maar na 6 chemo’s en nu (die begonnen tegelijkertijd) 19 immuuntherapieën verder, en anti hormoontherapie en Lucrin en Zometa etc verder, gaat het ‘goed’! Het werd kleiner en is stabiel tot nog toe. 

Ik had een wens voor iemand anders maar dat was nogal lastig maar had duidelijk gemaakt dat het een dubbel drama was, want ook ik ben ziek… en Ellen was zo verschrikkelijk lief! Die heeft ervoor gezorgd dat ik na jaren proberen toch naar De Vrienden van Amstel kan.
Als VIP!!!! 
Hoe gaaf is dit! Ik kan haar (en haar team!) niet genoeg bedanken! 
Honderden bloemen zijn niet genoeg om haar/hen te bedanken! Zij belde mij, kippenvel! Ik kon weinig zeggen, maar zo fijn, zo veel liefde! Dank jullie wel voor alles! ❤️
Heeeel veel liefs!

We vinden het heel fijn dat je het uiteindelijk aandurfde toch ook iets voor jezelf te vragen, want wat jij door moet maken, is niet makkelijk.
Dat deze avond vol met live muziek jou maar heel veel kracht, troost en ontspanning mag gaan brengen!

Help jij mee om muzikale wensen uit te laten komen?
Dank je wel, want het maakt echt verschil.