Sandra’s wens

Hi wat tof dat dit op je scherm verschijnt. Ik ben zo blij dat er een stichting als No Guts No Glory
bestaat! Maar daarover later meer.
Ik ben Sandra, nu 35 jaar oud. Getrouwd met Thijs, moeder van Sam (4) en Yara (2). In juni 2022 werd er bij mij hormonale borstkanker graad 3 met uitzaaiingen naar de oksel gevonden. Ik gaf toen borstvoeding aan onze dochter waardoor ik dacht dat het ‘gewoon’ een cyste in de melkklier zou zijn. In mijn eentje ging ik naar de huisarts en door naar de mammacare, zonder een moment bedacht te hebben dat dit weleens foute boel kon zijn. Daarnaast gaf ik al 3 jaar borstvoeding waardoor ik dacht dat dit de kans op borstkanker zou verkleinen. Helaas had ik dubbel pech omdat uit onderzoek bleek dat ik drager ben van de gen-mutatie PALB2. 

Vanaf dat ik de diagnose kregen zijn we gelijk de mallemolen in gegaan en hebben eigenlijk niet meer achterom gekeken. Van onderzoek naar onderzoek, naar versneld fertiliteitstraject, naar invriezen eicellen, naar de eerste chemo. Wat een bizar jaar. Terugkijkend ben ik goed door de chemo’s, operatie en bestralingen gekomen. Het was zeker niet gemakkelijk, maar door goede medicatie ben ik ook niet super ziek geweest. Inmiddels is mijn eerste ‘kankerverjaardag’ voorbij en heb ik helaas ook nog een spoedoperatie moeten ondergaan. 

Dit versterkte mijn drang naar het vieren van ons leven. Daarom nam ik contact op met
de stichting No Guts No Glory. Zij hebben zoveel contacten en kennis over muzikale begeleiding dat ik door het dolle heen was dat ze mij wilden helpen bij de organisatie van mijn ‘Vier het leven’ feest. Met dit feest wil ik mijn gezin, familie, vrienden en bekenden bedanken voor alle steun die ik op elke manier van hen ontvangen heb.

Waarom muziek zo belangrijk is? Muziek sleept je er doorheen. 
Je herkent, voelt, maar bovenal haalt kracht uit de teksten en de melodieën. Het verbind je ook met lotgenoten, die precies hetzelfde voelen. 
Voor dit feest gaan we voor een feestband die iedereen op de ‘dansvloer’ krijgt, zodat we
daadwerkelijk ons leven kunnen vieren. Nergens aan hoeven denken, maar vooral dansen en de muziek voelen. Ik kijk er ontzettend naar uit!
Sandra

Binnenkort komt de wens van Sandra uit en we vinden het erg fijn dat wij voor de gehele avond de band nXt Level hebben kunnen boeken!

nXt LeveL is een band die van ieder feest een succes weet te maken. Met een repertoire van Golden Oldies tot knallende gitaarsolo’s, van polonaise tot Happy Hardcore en alles wat daar tussenin zit. De professionele bandleden zijn in het dagelijks leven een hechte vriendengroep, en dit stralen ze dan ook uit op het podium. Door het enthousiasme van de muzikanten weten ze de dansvloer snel te vullen. De zanger en zangeres spelen in op de vraag vanuit het publiek én de wensen van Sandra, dus het gaat precies worden zoals ze wil.
Heel veel plezier Sandra!

Help je mee om muzikale wensen uit te laten komen? 

Dank je wel.
Het maakt verschil.