Wens voor Simon

Gisteren lieten we de wens van Marianne en Simon uitkomen.

Hallo! Mijn naam is Marianne, 47 jaar. Op 25 oktober 2021 kreeg ik de diagnose borstkanker. Je gaat een rollercoaster in van operatie, bestralingen en chemotherapie.
Mijn man Simon ging ook de rollercoaster mee in, en als partner voel je je machteloos als diegene waar je van houdt, dit allemaal moet doorstaan. Na de laatste chemo ben ik nog lang niet de ouwe. Maar na de eerste controle, is het wel goed voor nu.
Daarnaast heb ik PTSS, door mijn werk (helaas).

Mijn man Simon is altijd mijn steun en toeverlaat geweest en nog steeds.
Het valt niet altijd mee om met mij om te gaan, maar hij is daar, no matter what…
Hij heeft me heel ziek gezien en op mijn best. Je bent getrouwd in goede en slechte tijden en op 3 augustus alweer 18 jaar getrouwd!
Hardcore is onze muziek, we zijn “ouwe” gabbers, zeggen we weleens gekscherend. Mijn man maakte altijd zelf ook altijd hardcore nummers, via Fruity Loops op de pc en klinkt zeker wel erg lekker. Maar hij is zijn zin kwijt om hardcore te maken.

Door alles wat er gebeurd is en helaas ook de puf niet meer om een hele nacht door te halen. Veel prikkels en qua moeheid red ik het niet meer om naar concerten te gaan. Maar we houden nog steeds van hardcore. Van de eerste Thunderdome tot nu.
Het helpt mij bij heel veel. Lekker in de auto, thuis onderweg.

Nu is mijn wens, dat mijn man samen met een van onze hardcore helden Nosferatu kan jammen op een muziekcomputer, om in zijn studio te kijken en natuurlijk te ontmoeten, zodat mijn man weer zin krijgt om zelf weer hardcore te gaan maken.

Super bedankt DJ Nosferatu voor het mogelijk maken van deze wens!
We hopen dat het vuurtje om zelf muziek te maken bij Simon weer is gaan branden, zodat hij het weer als uitlaatklep kan gaan gebruiken. Hij krijgt van Nosferatu een masterclass hardcore maken. Daarnaast hebben wij een prachtige DJ Mix Controller aangeschaft en cadeau gegeven aan Simon, zodat hij op de meest professionele manier lekker muziek kan gaan maken!

Help je mee om muzikale wensen uit te laten komen?

Dank je wel.

Het maakt verschil.