Madelon gaat naar Pinkpop!

Eind 2018 werd er bij mij borstkanker geconstateerd. 
Uit voorzorg wilde de arts toch ook m’n lymfeklieren nakijken, maar gaf hij aan ze lijken wel schoon te zijn. Helaas bleek dat niet het geval. Hierdoor moest ik ook door de pet scan. De ene slechte uitslag op de ander volgde, met als laatste de diagnose uitgezaaide borstkanker en ongeneeslijk ziek. Hoe kon dit ik had nergens last van. Werkte 28 uur, was altijd druk bij en met de meiden op school of andere dingen. 
Onze wereld stond op z’n kop. 

Ik moest direct aan de pillen en werd diezelfde week nog in de overgang gebracht dmv een injectie die ik nu iedere maand krijg. Hoewel de diagnose echt niet goed is ben en probeer ik zo positief mogelijk te zijn. Ik roep ook geregeld: “ het kan altijd nog erger” en dat meen ik. 
Ik heb echt wel veel ongemak v m’n ziek zijn, ben enorm stijf en dat beperkt mij in alles. 
Van een hele actieve vrouw en moeder naar iemand die veel minder zelf kan doen en een dag iets leuks doen betekent soms een week ervan bij komen. 

Zo had ik kaarten voor Pink in 2019 maar voelde mij toen niet goed genoeg om te gaan. Dus kaarten verkocht. Daar heb ik toch altijd wel spijt van gehad. Totdat ik hoorde dat Pink op Pinkpop zou komen. Ik maakte een vreugde sprongetje maar al snel realiseerde ik mij hoe ga ik dit doen??
Ik had bij andere lotgenoten al eens stichting NGNG voorbij zien komen. Besprak dit thuis en hebben een mail gestuurd. 

Als kind had ik altijd al muziek aan, in de auto zing ik ( als ik alleen ben) het liefst zo hard mogelijk mee. Muziek is ontspanning, emotie en genieten en soms even vergeten dat ik ziek ben. 
Toen ik hoorde van Ellen dat ik was uitgenodigd voor Pinkpop heb ik een vreugdedansje door het huis  gemaakt. 
Ik sprak Ellen van de week al even en wat een geweldige humoristische vrouw is dat,  ik kan niet wachten om haar morgen live te zien en ook de andere M-en 😉 die ook naar Pink komen luisteren. 

Dankbaar dat ik dit mag mee maken. 
Liefs Madelon. ☀️

Madelon, ontzettend veel plezier toegewenst vandaag, vooral bij Pink! Hopelijk zing je vandaag ook zo hard mogelijk mee.

Met de steun van donateurs kunnen wij meer van dit soort muzikale wensen realiseren. Help je mee?

Dank je wel.

No Music No Glory!