Bram naar Pinkpop!

Ik ben Bram, 44 jaar en woon in Delft.

In oktober 21 kreeg ik te horen dat ik, volgens de artsen, ongeneeslijk ziek ben. In december 2021 ben ik met chemotherapie begonnen, in maart 2022 kreeg ik de laatste. Met als resultaat dat de tumoren niet gegroeid waren. 

Na een paar maanden geleefd te hebben zonder ziekenhuisbezoek, bleek in juli 2022 dat er toch weer een tumor in mijn been zat. Na experimentele medicatie geprobeerd te hebben, bleek deze zo hard te groeien, dat mijn been geamputeerd moest worden in december 2022. Dit in de hoop dat de uitzaaiingen verder rustig bleven.

Bij de eerste controle na de amputatie, in februari 2023, zijn er helaas ook plekjes in mijn longen ontdekt. Deze plekjes zijn de afgelopen periode gegroeid, en ik blijk ook vocht achter mijn rechterlong te hebben. Hiervoor lig ik op het moment van schrijven in het ziekenhuis. Over een paar dagen kan ik via NGNG toch aanwezig zijn bij Pinkpop! Muziek is door het hele leven heen een uitlaatklep. De Red Hot Chili Peppers zijn helden uit mijn jeugd. En die mag ik live gaan zien, dat is toch fantastisch!

Wij vinden het ook fantastisch dat jij je jeugdhelden live gaat zien op Pinkpop, Bram! We hopen dat je er enorm van gaat genieten en het optreden heel gaaf is!

Met de steun van donateurs kunnen wij meer van dit soort muzikale wensen realiseren. Help je mee?

Dank je wel.

No Music No Glory!