Marijn naar Pink op Pinkpop!

Ik ben Marijn, 42 jaar oud. Fulltime levensgenieter, ik hou enorm van muziek en vooral van Pink, en oh ja ik heb uitgezaaide borstkanker met een waardeloze prognose. Van jongs af aan vind ik het al geweldig om naar concerten te gaan. Mijn eerste concert was van Michael Jackson. Het eerste concert dat ik van Pink bezocht was in 2009. Ik vind Pink echt een geweldige zangeres. Pink en haar muziek raken mij en laten mij dansen, maar bovenal laten mij voelen dat ik leef! Tijdens haar concerten zijn al mijn zorgen verdwenen en is de muziek en het optreden het enige dat bestaat. 

13 juli 2018 is de dag dat mijn leven overhoop werd gegooid. Ik ging naar het ziekenhuis voor een mammografie die voor de zekerheid even werd gemaakt, het was vast niks. Ik was toen 37.
Drie weken later zat ik aan mijn eerste chemo en was ik ongeneeslijk ziek. Ik had borstkanker en het was al uitgezaaid naar mijn lever. Een periode van zware chemo’s volgde en ik ontdekte mijn vechtlust. Vooral in deze periode was muziek voor mij een manier om mijn emoties te uiten maar vooral ook om plezier te maken. Ik heb toen ook ontdekt dat ik ontzettend goed  ben in van het leven genieten. Van workaholic veranderde ik in een levensgenieter. Naast reizen geeft het bezoeken van concerten en festivals mij ontzettend veel afleiding en plezier. Mijn zus is mijn trouwste metgezel als ik weer iets bedacht heb om heen te gaan. 

En wat een geluk, in 2019 ging Pink weer op tour. We zijn naar 3 concerten geweest. Tijdens het concert vergeet ik al mijn problemen. Ik ben helemaal in het moment en er zijn geen zorgen over de dag van morgen. Volkomen gelukkig. Mijn zus en ik hebben daarna de afspraak gemaakt dat als Pink ergens weer een concert ging geven wij als het enigszins mogelijk is er heen zullen gaan. Dat was een mooie afspraak en een stip op de horizon. Maar er was geen zicht op een nieuwe tour en toen kwam ook Corona. Ik was bang dat een nieuwe tour van Pink te laat voor mij zou komen. 

Tot ik begin oktober las dat Pink zou optreden op Pinkpop. YEAHHHHHHHHHH zou het dan toch gaan lukken? Meteen met mijn zus overlegd en het was duidelijk we gaan naar Pinkpop. Samen met mijn zus en mijn zwager. Ik kwam toen ook in contact met de stichting No Guts No Glory en hoorde dat zij ook op Pinkpop actief zijn. Met hun cabin backstage hebben zij een plek waar je  even kan uitrusten en uit de drukte kan. Ook al heb ik nog veel energie, ik ben super blij met deze mogelijkheden. Door de chemopillen heb ik erg veel last van mijn voeten, op deze manier kan ik toch genieten van mijn eerste keer Pinkpop en natuurlijk vooral van Pink.

Lieve Marijn, zo gaaf dat je de afspraak met je zus kan nakomen en dat jullie Pink live gaan zien op Pinkpop! We gaan er voor zorgen dat je vooral kan gaan genieten!

Met de steun van donateurs kunnen wij dit soort muzikale wensen realiseren.

Dank je wel.

No Music No Glory!