Mara naar Pinkpop


Ik ben Mara 48 jaar de moeder van Sherina, de zus van Bas, de BCSF (best clean sister forever) van Esther, de tante van Kate en de dochter van Peter, Majo en Chellie.
2 jaar geleden kreeg ik de diagnose longkanker met uitzaaiingen in m’n hoofd, nek en lever. Momenteel is er even een rustperiode, dat mag ook wel na alle operaties en behandelingen, twee keer aan het hoofd, twee keer aan de nek, chemo, bestralingen en immuuntherapie. Het mocht niet baten want de tumor in m’n hersenen kwam terug. We hebben moeilijke tijden gehad, vorig jaar was ik eigenlijk uitbehandeld. Maar gelukkig kon ik terecht bij het AVL, daar hebben ze nogmaals de tumor uit m’n hoofd weggehaald en bestraald . Nu is het gelukkig rustig.
Door de laatste operatie heb ik wel een beschadiging in de aansturing van m’n linkerarm en been opgelopen. Mijn nek hebben ze helemaal vastgezet dus ik kan deze niet meer bewegen.

Het is zo fijn dat ik naar Pinkpop kan met de hulp van No Guts No Glory en te weten dat ik even een rustig plekje kan hebben om weer op te laden. Ik vind het ook zo fijn dat ze een uitzondering wilden maken dat ik 3 dagen kon komen. We gaan al jaren met familie en vrienden naar Pinkpop toe vorig jaar moest ik mijn kaart verkopen want toen kon ik echt nog niet heen, maar dit jaar ben ik er gewoon weer bij met de hulp van No Guts No Glory en mijn familieĀ 

Liefs, Mara

Ontzettend fijn dat je dit Pinkpop weekend de traditie met je familie en vrienden kan voorzetten en dat wij daarbij kunnen helpen! We wensen je ontzettend veel plezier toe!

Met de steun van donateurs kunnen wij dit soort muzikale wensen realiseren. Help jij mee?

Dank je wel.

No Music No Glory!