Linda’s wens

Dit weekend lieten we Linda’s wens uitkomen.

Wauw wat heb ik genoten! Het was in één woord GEWELDIG!
Omdat ik vorig jaar mijn verjaardag niet heb kunnen vieren lag de druk dit jaar extra hoog. Het was in mijn situatie ook niet vanzelfsprekend dat ik de 30 zou halen dus ik kon niet wachten om dit te kunnen afvinken. En dat is dankzij stichting No Guts No Glory op een prachtige manier gelukt! 

Het begon al bij het plannen van het feest. Door mijn hersentumor was dat nogal een uitdaging, dus ik ben NGNG (Vivian en Ellen) enorm dankbaar dat ze me hiermee hebben geholpen. Omdat ik door mijn hersentumor snel overprikkeld raak en alleen nog rustige muziek kan verdragen, heeft de stichting ervoor gezorgd dat ik live jazz muziek op m’n feest had! 🎵🎷
Dankzij stichting No Guts No Glory heb ik een prachtig prikkelarm feest kunnen geven! Ik heb zo erg genoten met mijn familie en vrienden om me heen, op een prachtige locatie en een zonnige dag☀️

Ik wil NGNG heel erg bedanken voor hun hulp bij het organiseren van het feest en de geweldige jazz muzikanten! Het was de perfecte goedmaker voor vorig jaar! Jullie zijn geweldig! 🫶🏻

We hopen dat je ontzettend mag nagenieten van je prachtige feest!
Met grote dank aan alle hulp van de prachtige locatie Allersmaborg en het door ons ingehuurde ‘Trio Proficiat’ met op saxofoon Laurens Blinxma, Diederik Idema op toetsen en Bert van Erk op contrabas.

Help je mee om meer muzikale wensen te realiseren?

Dank je wel!
Het maakt echt verschil.