Linda’s wens

Ik ben Linda, 29 jaar en ik ben vorig jaar in mei gediagnosticeerd met een glioblastoom (4e graad hersentumor). 

Het afgelopen jaar is voor mij een nachtmerrie geweest.  Omdat ik vorig jaar op 31 mei ben geopereerd, kon ik m’n 29ste verjaardag natuurlijk niet vieren. Morgen word ik 30 jaar en vanwege de slechte prognose en alle ellende die ik moest doorstaan om op deze dag überhaupt op m’n benen te kunnen staan, wordt dit een hele speciale dag voor mij. 
Ik ga morgen het leven vieren!

Ik heb contact opgenomen met stichting No Guts No Glory omdat ik sinds de operatie bijna geen muziek meer kan luisteren en te snel overprikkeld raak.

Omdat ik op dit moment alleen nog jazzmuziek kan verdragen, had ik als wens om een live jazzbandje op m’n verjaardag te laten spelen en zo toch nog met mijn vrienden en familie te kunnen genieten zonder overprikkeld te raken. Ik heb er zin in!!

Lieve Linda, we gaan het morgen zo prachtig mogelijk maken voor jou!
Met live muziek, maar op een manier zodat jij ervan kan gaan genieten.

Help je mee om meer muzikale wensen te realiseren?

Dank je wel!
Het maakt echt verschil.