Ingeborg’s wens

Ingeborg is 33 jaar, getrouwd met Sjoerd en is moeder van twee prachtige meisjes.

‘Een jaar geleden waren mijn gezin en ik op een fantastische vakantie, zon zee strand, cocktails en onbezorgd genieten van al het goeds wat het leven te bieden heeft! 
Tijdens deze vakantie voelde ik een knobbeltje in mijn borst, geen paniek, dit kan van alles zijn natuurlijk!  Direct bij thuiskomst naar de huisarts en mammapoli om te kijken wat er aan de hand was. F*ck! borstkanker. Gelukkig zijn de prognoses over het algemeen goed. Helaas bleken ook direct mijn okselklieren positief getest op kanker. Een pet-scan met wederom verpletterend nieuws, uitzaaiingen en stadium 4 borstkanker. 
Hoe bestaat dit? 
Ik heb een fantastisch gezin en ik kan en mag niet dood is het enige wat ik kan denken. 
Ik krijg gelukkig de kans om vol behandeld te worden en hopelijk te genezen.
De chemo slaat aan, er volgt een operatie en daarop een enorm heftig bestralingsproces. 
We leven vol in de hoop en hebben een wens en dat is het leven vieren met vrolijke live muziek en met alle mensen die mij in dit vreselijke jaar de kracht hebben gegeven om door te gaan en mij bijgestaan hebben op praktisch maar ook op mentaal vlak! 

Een aantal maanden geleden de stoute schoenen aangetrokken en stichting No Guts No Glory benaderd, want in mijn hoofd is het 1 en al chaos en is planning momenteel niet mijn sterkste kant. Gelukkig was daar Ellen om mij te helpen en te sturen en knopen door te hakken. Het feest kreeg steeds meer vorm en staat al bijna op de planning.

In de afgelopen weken werden wij helaas weer ingehaald door slecht nieuws en ook daar was Ellen met lieve berichtjes en belletjes en nam mij alles uit handen. 
Ik kijk alsnog uit naar een knalfeest want juist nu is er nog meer reden om het leven te vieren! ♥️ 
Bedankt No Guts No Glory!’

Volgende week zaterdag laten we haar wens uitkomen. Ingeborg wilde graag de Hermes House Band, omdat zij zulke vrolijke muziek maken waar goed op gedanst en gefeest kan worden. Helaas was deze band niet beschikbaar maar in overleg met het management hebben zij de band Plunck aangeraden. Een vijftal muzikanten die vol energie meezingers laten horen! De band zal 2 sets live muziek verzorgen en tussendoor zorgt een DJ voor muziek.

Lieve Ingeborg, we kunnen het laatste slechte nieuws dat je kreeg niet verzachten, toch hopen we hard dat door het laten uitkomen van jouw wens, je keihard mag gaan genieten met al je geliefden.

Help je mee om meer muzikale wensen te realiseren?

Dank je wel!
Het maakt echt verschil.