Lydia’s wens

“Mijn naam is Lydia Diender, 47 jaar getrouwd met Erwin Diender, samen hebben we een dochter Leeloo van 8 jaar. In augustus 2021 werd bij mij uitgezaaide eierstokkanker geconstateerd. Het behandelplan was 3x chemo, een debulking en nog 3x chemo, maar helaas deed de chemo niets. Na een doorverwijzing naar het AVL kreeg ik een kijkoperatie en daar kwam uit dat ze mij gingen opereren. 24-12-2021 kreeg ik de grote 11 uur durende operatie waarbij alles wat zichtbaar was, is verwijderd. Omdat de chemo toch iets gedaan had, mocht ik nog 4 kuren.  

April 2022 de laatste kuur, na 2 controle CT scans bleek dat er weer uitzaaiingen groeien in de weke delen. Een hormoonkuur bleek ook niet te helpen, ik voelde een nieuwe bult bij mijn litteken. Inmiddels ben ik weer gestart met de chemo, in de hoop dat het in ieder geval stabiel blijft. Ook hadden wij begin 2021 een ander huis gekocht, de sleutel kregen we in september 2021. Door hulp van vele mensen is ons huis in korte tijd gestript en ook weer opgebouwd. Deze mensen en ook anderen die mij gesteund hebben in de afgelopen periode wil ik graag bedanken.”

Op 10 juni laten wij de wens van Lydia uitkomen. We hebben een prachtige locatie aan het water geregeld waar zij haar vrienden en familie kan ontvangen. De tijd en ruimte om samen te zijn. Met natuurlijk live muziek. Gertjan van der Weerd en Anna Hoekstra zullen de avond muzikaal begeleiden met akoestische piano, gitaar en zang.

Help je mee om meer muzikale wensen te realiseren?

Dank je wel!
Het maakt echt verschil.