Christel naar Aida!

‘‘Op Goede Vrijdag in 2022 veranderde alles. Uit een echo van m’n buik bleek dat ik een tumor op mijn rechter nier had van 11 bij 8 cm. Helaas bleef het hier niet bij en bleek ik ook uitzaaiingen te hebben op mijn lever, in m’n lymfeklieren en in m’n weke delen. Diagnose: papillaire nierkanker met uitzaaiingen. Daar zit je dan, als moeder van 41 met je handen in het haar… als ik terugdenk aan die eerste weken, kan ik het soms nog steeds geloven. Een behandelplan was meteen al duidelijk. Er moest snel gehandeld worden.

Chemotherapie helpt niet bij nierkanker, dus het werd meteen al plan B: immunotherapie in de vorm van elke 3 weken een infuus en dagelijks kankerremmers in de vorm van tabletten. Aangezien ik zoveel pijn had aan m’n botten, heb ik twee bestraling bommen gehad en hierna zagen we op de scans dat de immunotherapie ook aansloeg.

Bij de laatste 2 scans was krimp te zien dus wij blijven enorm positief en Peet en ik gaan er keihard voor samen met onze drie prachtige pubers van 11, 14 en 16 jaar oud die ook opeens in een enorme rollercoaster zijn beland. Ik neem de bijwerkingen voor lief en heb al vele mooie momenten mogen beleven waarvan ik niet meer had gedacht dat het ooit nog zou lukken. Positief zijn en leven van dag tot dag. Elke dag besef ik opnieuw hoe gelukkig ik ben, dat ik er nog steeds ben. Dat ik het weer lente mag zien worden, ik ga ervoor en ik geef niet op!

Samen met mijn middelste dochter zou ik heel graag naar de musical Aida willen. Aida betekent veel voor mij, aangezien ik heb al 4 keer gezien heb toen hij eerder in Scheveningen was. Muziek is afleiding, ik leg m’n gevoel erin dus kan m’n emoties erin kwijt. Samen de liedjes zingen met m’n meisje zorgt ook voor een fijn gevoel. Hoe mooi zou het zijn om deze musical samen te beleven. Even ontspannen, genieten en vergeten dat mama ziek is. Wegdromen in dit mooie Egyptische verhaal! Liefs van Christel’

Afgelopen weekend lieten we deze wens uitkomen en wat hebben de dames genoten!

Zaterdag was het dan zover! Liz en ik mochten samen naar Aida… Ik voel me al een paar weken erg goed, dus ik had genoeg energie om het de hele avond vol te houden. We zaten op rij 1 en konden de orkestbak en dirigent goed zien! De musical begon en vanaf het eerste moment werden we meegezogen in het prachtige verhaal. Ontzettend dankbaar dat ik deze avond samen met mijn dochter heb mogen meemaken! No Guts No Glory, enorm bedankt voor dit prachtige cadeau!

Heel erg graag gedaan!
Fijn dat jullie samen zo genoten hebben.

Dank je wel!
Het maakt echt verschil.