Corine ging naar Danny Vera

Deze week lieten we Corine haar wens uitkomen. We zorgden dat zij last minute nog met haar gezin naar de show van Danny Vera kon gaan en regelden een limousine om hen daar naar het Parktheater in Eindhoven te brengen.

Corine schreef:

Het was echt fantastisch.

Het gevoel van verbondenheid wat ik met mijn gezin had was zo ontzettend fijn. We beseften allemaal dat dit moment er een was om nooit te vergeten. De show was ook geweldig. Zelfs mijn kinderen, die normaal gesproken nooit naar Danny Vera toe zouden gaan, hebben een traantje weg moeten pinken. 

Dankjewel voor alles.

Liefs Corine

We zijn blij dat jullie dit met het hele gezin hebben mogen beleven en hopen dat jullie hier samen heerlijk van mogen nagenieten.

Muzikale wensen zoals die van Corine kunnen we alleen mogelijk maken met behulp van donaties. Help jij mee om meer wensen te laten uitkomen?

Dank je wel!
Het maakt echt verschil.