Lisette naar Bouke!

Op 17 maart heb ik een wens gedaan voor mijn schoonzusje Lisette. 
Deze kanjer heeft eierstokkanker en hoorde recentelijk dat ze alleen nog palliatief behandeld kan worden. 
Op de verjaardag van mijn moeder vertelde ze dat ze heel graag naar een concert van Bouke and Elvis Matters band zou willen, maar dat zijn concerten tot april 2024 uitverkocht zijn. 
“Dat is misschien te laat”, hoorde ik haar toen zeggen.

Ik bleef maar rondlopen met Lisette’s opmerking dat het te laat zou kunnen zijn en vond dat ik hier iets aan moest doen. Ben zelf gaan zoeken naar kaarten en kwam tot dezelfde conclusie: alles was uitverkocht.  
Via mijn zoon Jelle, die studeert aan de BUAS in Breda, hoorde ik over jullie stichting. Hij had laatst een opdracht op school over NGNG. Heb meteen een mail gestuurd onder het motto ‘No Guts No Glory’. 

Wat hierna gebeurde was echt zo geweldig: niet alleen mag Lisette samen met mijn broer Patrick op 22 april naar de Ziggo Dome in Amsterdam waar ze vanaf Live Avenue met z’n tweetjes kunnen genieten van niet 1 maar álle coverbands tijdens “The tribute- live in concert”, ze mogen ook nog overnachten! 
In een woord GEWELDIG!! 
Met jullie hulp krijgen deze twee muziekliefhebbers in hart en nieren de kans om Bouke, die ze echt helemaal geweldig vinden; ze hebben alle Tribute- the battle of te bands-shows gevolgd, live te gaan zien! Met het in vervulling laten gaan van deze wens hebben jullie niet alleen Lisette en mijn broer, maar ook mij een heel gelukkig mens gemaakt! Dankjewel!

Saskia

Heel erg graag gedaan en ontzettend veel plezier Lisette en Patrick!

Wensen kunnen wij enkel uit laten komen met steun van onze donateurs.

Dank je wel!
Het maakt echt verschil.