Bram wil rappen!

‘Ik ben Bram, 44 jaar en woon in Delft.
Eind oktober 2019 voelde ik een bobbeltje op mijn bovenbeen. Dit bleek, nadat deze operatief verwijderd was, een kwaadaardige tumor te zijn. 30 bestralingen volgden en daarna was het tijd om te revalideren. 
In plaats van mezelf beter voelen, werd ik steeds somberder, tot ik in 2021 in een depressie belandde. Tijdens deze depressie ontdekte ik weer een bobbel op dezelfde plek. Dit bleek weer een kwaadaardige tumor te zijn, die ook operatief verwijderd is. Alleen dit keer ruimer, inclusief een spier. 

Tijdens het herstel van deze operatie en aan het eind van de depressie, brak spontaan mijn heup. Na onderzoek bleek dit door uitzaaiingen te komen. Ook bleken er uitzaaiingen in mijn ribben en wervels te zitten. Die wervels moesten direct geopereerd worden i.v.m. het risico op een dwarslaesie. In deze periode kreeg ik ook te horen dat ik, volgens de artsen, ongeneeslijk ziek ben. In december 2021 ben ik met chemotherapie begonnen, in maart 2022 kreeg ik de laatste. Met als resultaat dat de tumoren niet gegroeid waren. 

Na een paar maanden geleefd te hebben zonder ziekenhuisbezoek, bleek in juli 2022 dat er toch weer een tumor in mijn been zat. Na experimentele medicatie geprobeerd te hebben, bleek deze zo hard te groeien, dat mijn been geamputeerd moest worden in december 2022. Dit in de hoop dat de uitzaaiingen verder rustig bleven.
Bij de eerste controle in februari 2023 zijn er helaas ook plekjes in mijn longen ontdekt. Sindsdien heb ik medicatie, waarvan eind april duidelijk wordt of deze helpt.

Ik heb de stichting benaderd, omdat het mijn wens is om deze gebeurtenissen en wat dit met mij heeft gedaan te verwerken in een Nederlandstalige rap.’

Wij zijn meteen hard op zoek gegaan naar een goede Nederlandstalige rapper om dit samen met Bram op te pakken en gaan hier een mooie muzikale wens van maken!

Wensen kunnen wij laten uitkomen met steun van onze donateurs.

Dank je wel!
Het maakt echt verschil.