Marije’s wens

‘Ik ben Marije, 40 jaar en woonachtig in het mooie Ugchelen. 

Mijn leven was heel fijn, we genoten met ieder die ons lief was ontzettend van het leven. Tot ik op 21 juni 2022 de alles verpletterende diagnose borstkanker kreeg. Zonder iets gemerkt te hebben zat er een tumor van rond de 10 cm in mijn rechterborst en een bult in mijn oksel. Vol ongeloof en ik shock ben ik van onderzoek naar onderzoek gegaan en kreeg ik het voorstel genezend behandelt te worden. 
Echter wel 16 chemos, dubbele borstamputatie, bestralingen en aanvullend 7 jaar hormoontherapie. 
Aangezien ik graag zelf de touwtjes in handen heb, mocht ik in overleg met de artsen nog wel op vakantie en heb ik mij later ook in het Antoni van Leeuwenhoek laten opereren. 
Inmiddels zit ik in de laatste bestraling fase en het gaat goed. Ik mag van geluk spreken dat ik energiek gebleven ben en de behandelingen lichamelijk goed kon verdragen. Mijn man heeft mij ten alle tijden gesteund en is met elk ziekenhuisbezoek meegegaan. Ik vind het vooral heftig voor hem, langs de zijlijn staan, terwijl alles om je heen anders aan het worden is.. Chris blijft positief en heeft mij er doorheen geloodst (met zijn eigen netwerk die voor hem zorgt).
Het is hartverwarmend hoe mijn man en ik gesteund zijn op emotioneel en praktisch vlak oa door eten te brengen, elke dag appjes, op onze hond passen, bloemen, kaarten en veel kado’s. Maar het meest waardevol zijn de momenten van verbinding aan de keukentafel met muziek erbij. 
Wij kijken uit naar de toekomst en willen het leven en de liefde vieren. 

Ik heb Stichting NGNG benaderd omdat ik ieder die ons bij heeft gestaan wil bedanken. 
Hoe leuk zou het zijn om een eigen festival in de tuin te hebben, inclusief optredens, een dixie en een cocktailbar. Carpe diem!’

Binnenkort krijgt Marije haar eigen festival met veel muziek!
Met plezier zijn we alles aan het organiseren en hopen dat ze er hard van mag gaan genieten.

Wensen kunnen wij laten uitkomen met steun van onze donateurs.

Dank je wel!
Het maakt echt verschil.