Wens voor Joy van 15!

Hoi mijn naam is Joy. Op 8 juni, de dag dat ik naar de huisarts ging voor een longontsteking, bleek het toch iets anders te zijn. Een paar dagen later kreeg ik te horen dat ik het Hodgkin lymfoom heb, een vorm van kanker van het lymfestelsel. Gelukkig is deze kankersoort goed te behandelen, met een prognose van 98% .

Na afgelopen tijd 2 chemokuren en 16 keer bestraling gehad te hebben, hopen wij 24 februari goed nieuws te krijgen .

“Het zou mij fantastisch lijken om in een vette auto met een mooie jurk naar het kerstgala te gaan” zei ik tegen Ellen.  “Nou meid dat gaan we regelen!” Kreeg ik als antwoord. Ik wist niet wat me overkwam.

Voor mij was het vreselijk om mijn haar te verliezen, en ook omdat een groot gedeelte van mijn zelfvertrouwen hierdoor weg is. Ook al groeit het weer terug heb ik nog steeds niet mijn haren als hoe ik het had, en om dan te horen dat dit mogelijk is en er een jurk, visagist en een auto voor je geregeld wordt: ik had gewoon geen woorden. Dankzij voornamelijk Ellen, Manou en nog vele anderen is dit mogelijk .

Er zijn geen woorden voor om jullie te bedanken. Ik kijk nu al uit naar deze dag.

Kusjes Joy

Lieve Joy, natuurlijk gaan we dit doen! Aankomende zaterdag ga jij de mooiste jurk en schoenen uitkiezen samen met je moeder, eentje waar jij je mooi in voelt en je zelfvertrouwen van voelt groeien. Op 22 december, de dag van het kerstgala op school, komt Manou om jou te verzorgen en prachtig op te maken.

Jouw 3 liefste vriendinnen komen ook en dan zal de auto die jij ‘het vetste’ vond, een grote zwarte Hummer Limousine, jullie viertjes ophalen om naar het kerstgala te brengen. Onderweg wordt jouw favoriete muziek gedraaid, om (nog) meer in de stemming te komen en je kracht te geven.

En dan ga jij keihard stralen tijdens het kerstgala en ben je niet dat meisje met kanker, maar Joy, een prachtige meid van 15 die een avond vol plezier gaat beleven!

Heb het fantastisch lieve Joy!

Wij kunnen wensen alleen uit laten komen met steun van jullie.
https://www.stichtingngng.nl/doneer-nu/
Dank je wel!
Het maakt echt verschil.