Wens voor Lynn (10)

Binnenkort laten we de wens van de tienjarige Lynn uitkomen.
Haar moeder legt uit waarom dit zo belangrijk voor haar is.

Ik ben Maartje, vriendin van Danny en moeder van Lynn (10) en Luke (6). 

Vijf jaar geleden werd onze grootste nachtmerrie werkelijkheid, onze dochter Lynn van toen 5 jaar oud, was ziek.. heel ziek.. Acute Lymfatische Leukemie. 

Na 2 jaar behandeling in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht was ze weer gezond verklaard! 

Afgelopen februari werd het duidelijk dat Lynn wéér ziek was, en de enige kans op genezing een stamceltransplantatie was. Na 3 heftige chemokuren en de stamceltransplantatie mocht ze weer naar huis, wat fijn! Het gaat nu ook weer goed met haar, op wat naweeën van de behandeling na. 

Tijdens de behandeling bespraken we met haar wat ze graag zou willen doen als ze “klaar” was. Er kwam van alles voorbij, maar vooral “Aladdin de muscial” in het Circustheater werd steeds vaker benoemd.

Ik kwam in aanraking met No Guts No Glory en onder het mom van “Niet geschoten is altijd mis” heb ik ze benaderd en gevraagd of ze iets voor ons konden betekenen. 

En dat kon! 

We gaan komende maand een hele fijne avond beleven in Den Haag. 

We kunnen niet wachten!

Lynn en haar gezin gaan niet alleen naar de musical, waar ze uiteraard de mooiste plekken krijgen in de zaal. Ook zorgen we voor nog meer verrassingen én wordt Lynn thuis opgehaald en gebracht in passend vervoer voor zulke enorme bikkels: een hele grote limousine!

Ga maar keihard en verdiend genieten samen!

https://www.stichtingngng.nl/doneer-nu/
Dank je wel!
Het maakt echt verschil.