Vinius en Evrin in actie voor NGNG

Eefje en Riny van de band Evrin komen samen met Marco van Vinius in actie voor onze stichting!

Begin dit jaar hebben wij No Guts No Glory benaderd voor een muzikale wens. Bij Eefje waren onlangs uitzaaiingen ontdekt, driekwart jaar na een goed gelukte operatie. Onze wens was een LP opnemen met eigen materiaal.

Een LP opnemen is een kostbaar proces. Gelukkig kregen we de steun van allerlei mensen om belangeloos mee te werken, maar vinyl persen blijft natuurlijk wel de grootste kostenpost. 

Het gaat nu goed met Eefje, ze heeft de chemokuur goed doorstaan en de uitzaaiingen lijken zich vooralsnog te stabiliseren. We hopen de opnames van de plaat de komende maand af te ronden, maar het gaat waarschijnlijk nog wel tot het voorjaar duren voor de plaat er daadwerkelijk is, omdat de vraag naar muziek op vinyl erg groot is. Binnenkort laten we via een video zien en horen hoe het ervoor staat.

We hebben wel zitten denken hoe kunnen wij nog meer voor de stichting betekenen. Gelukkig zijn daar ook goede vrienden die daarin meedenken. Eén van die vrienden is Marco, mede-eigenaar van wijnspecialist Vinius in Eindhoven. Hij heeft twee wijnen met het etiket No Guts No Glory op de markt gebracht en de opbrengst gaat naar No Guts No Glory!

Op zondagmiddag 13 november 2022 van 14.00 tot 17.00 uur, organiseert Vinius een wijnproeverij in ‘t Oude Wandelpark aan de Eindhovenseweg in Valkenswaard.

Wij, Eefje & Riny, gaan samen de stand van de No Guts No Glory wijn bemannen en tegelijkertijd zullen we ook regelmatig onze songs spelen en zingen, met het doel om zoveel mogelijk flessen NGNG wijn te verkopen.

No Guts No Glory verdient alle aandacht. Elke donatie, elke euro, elke fles zorgt ervoor dat een vriend, een vriendin, een broer, een vader, een kind, een moeder, een geliefde die een ultieme muzikale wens heeft, en met kanker geconfronteerd wordt, een memorabele dag beleeft die op je netvlies gebrand blijft. Dus kom 13 november naar de wijnproeverij (aanmelden zie: https://www.vinius.nl ) en koop de NGNG wijn, dan zorgen wij voor een muzikaal intermezzo, een knuffel en de eeuwige dankbaarheid van ons en natuurlijk de fantastische stichting No Guts No Glory!

Mocht je deze dag niet kunnen maar wel deze wijnen graag bestellen en daarmee ons steunen kan dat via: https://www.stichtingngng.nl/product/wijn/

Dank je wel!

En veel succes en plezier Eefje en Riny, we vinden het fantastisch dat jullie dit gaan doen!