Wens voor Kiki

We hebben de wens van Kiki uit laten komen!

Foto: Renske Holwerda
Foto: Renske Holwerda
Foto: Renske Holwerda
Foto: Renske Holwerda
Foto: Renske Holwerda

Moeder Jorien:

Eindelijk was het zo ver, de grote verrassing voor onze dochter Kiki! Ze mocht gaan genieten van een heus optreden van de JAMkids, de band van haar opa (drums) die met en voor kinderen liedjes ten gehore brengt.

Kiki is 3,5 en al ruim een jaar aan het vechten tegen neuroblastoomkanker. Ze brengt dus erg veel tijd in het ziekenhuis door. Wij wilden haar heel graag in het muzikale zonnetje zetten en dat is gelukt, dankzij No Guts No Glory.

In de ochtend had Kiki eerst belangrijke onderzoeken onder narcose. Toen ze wakker was, hebben we haar naar de studio van Muziekids in het Prinses Maxima Centrum gebracht, waar vrienden en familie haar opwachtten. Op het podium stond opa Marcel met zijn band de JAMkids klaar. Verrassing!

Kiki genoot met volle teugen en heeft zelfs een paar liedjes gezongen, samen met haar vriendinnetjes. We waren ontroerd en verrast, het was allemaal tot in de puntjes geregeld.

En als klap op de vuurpijl kreeg Kiki een supercoole gitaar cadeau van NGNG.
Gaaf! Wij genieten nog even heerlijk na.

Foto: Renske Holwerda
Foto: Renske Holwerda

Omdat wij geloven in de kracht van muziek, geven wij kinderen die betrokken zijn bij onze wensen hun eigen No Guts No Glory gitaar. Heel fijn dat Kiki er zo blij mee is!

https://www.stichtingngng.nl/doneer-nu/
Help jij mee muzikale wensen uit te laten komen?
Dank je wel!
Het maakt echt verschil.