Wens voor Kiki (3)

Jorien, de moeder van Kiki nam contact met ons op.

Het was 15 oktober 2021 toen onze wereld instortte. Na een paar weken afschuwelijke pijn te hebben gehad, niet meer te kunnen lopen en zinloze ziekenhuisopnames en eerste hulp bezoekjes kreeg onze toen 2,5 jarige dochter Kiki een MRI scan.
Kanker. Neuroblastoom stage 4 met uitzaaiingen.

Vanaf die dag zijn we kind aan huis bij het Prinses Máxima Centrum en start de behandeling direct. Kiki wordt behandeld door middel van inductie chemokuren, stamceltransplantatie, hoge dosis chemo, operatie, bestralingen en immunotherapie. Ze slaat zich er kranig doorheen en laat aan iedereen zien hoe sterk, vrolijk en slim ze is. Kiki blijft door alle ellende heen haar innemende, grappige zelf met een passie voor muziek en dinosaurussen.

In het PMC zijn er twee bezigheden die Kiki altijd aangaat, hoe beroerd ze ook is: sporten in de gymzaal en muziek maken in de studio van Muziekids. Kiki’s oma en opa gaan ook vaak mee; opa Marcel is namelijk muzikant (drummer).

De behandelingen beginnen zijn tol te eisen op Kiki, al is de prognose vooralsnog goed. Ze is inmiddels 3,5 en nog steeds gek op muziek. Het leek ons super om een muzikale middag speciaal voor Kiki te organiseren, met één van opa Marcel’s bands, de Jamkids, die haar lievelingsliedjes spelen. Daarom hebben we No Guts No Glory aangeschreven, want wie beter om hulp vragen dan zij…

Jorien

Uiteraard willen wij een muzikale middag organiseren, met veel liefde zelfs.

Binnenkort laten we deze wens uitkomen in het ziekenhuis, voor Kiki, haar familie en haar vriendjes en vriendinnetjes in het ziekenhuis. Ook zorgen we voor nog een extra muzikale verrassing en hopen we dat de muziek, dit dappere meisje nog wat extra kracht mag geven.

https://www.stichtingngng.nl/doneer-nu/
Help jij mee muzikale wensen uit te laten komen?
Dank je wel!
Het maakt echt verschil.