Meet & Greet met BSB

Ben wilde de allergrootste wens van zijn vrouw Esmeralda laten uitkomen. 

Ik wil haar bedanken omdat zij mij gesteund en verzorgd heeft op het moment dat ik in het ziekenhuis kwam te liggen om zaadbalkanker te verwijderen. Drie maanden later bleken er uitzaaiingen te zijn naar de longen lever nieren en lymfeklieren. Bij dat laatste stortte onze wereld in, omdat dit heel vaak niet te genezen is, maar wonder boven wonder…de chemo sloeg aan en ik ben schoon verklaard!

Esmeralda heeft mij altijd gesteund en ik ben super trots op haar. Ik laat het niet altijd even goed blijken maar ik wilde haar nu we 15 jaar getrouwd zijn en omdat ze in februari 40 wordt verrassen met iets unieks en ik kwam op het idee om eens de stoute schoenen aan te trekken en te kijken of het mogelijk is om haar idolen te ontmoeten.

Mijn wens is, dat Esmeralda, een hardwerkende vrouw die heel veel tegenslagen gehad heeft, maar er altijd voor mij is, de Backstreet Boys kan ontmoeten.

Ben

Gisteravond hebben we deze wens uit laten komen.
Een meet & greet met de Backstreet Boys!


Toen Esmeralda hoorde wat er ging gebeuren was ze over haar toeren en de tranen vloeiden rijkelijk. Ze kon niet geloven dat dit ├ęcht ging gebeuren. Het was haar ultieme droom, de Backstreet Boys ontmoeten.  We willen jullie hartelijk bedanken dat dit mogelijk gemaakt is!

Heel graag gedaan.
We vinden het ontzettend belangrijk om mantelzorgers te laten voelen dat ze gezien worden.
Geniet maar lekker na samen!

https://www.stichtingngng.nl/doneer-nu/
Help jij mee muzikale wensen uit te laten komen?
Dank je wel!
Het maakt echt verschil.