Wens voor Letty

De dochters van Letty namen contact met ons op:

In juni namen wij contact op met stichting No Guts No Glory omdat wij een wens wilden indienen voor onze moeder.

“Twee maanden geleden is bij onze moeder mesothelioom (asbestkanker) gediagnosticeerd. Asbestkanker heeft helaas een slechte prognose aangezien het snel groeiend is niet te genezen.  

Mijn moeder krijgt nu chemo om het proces te remmen zodat ze hopelijk wat langer bij ons mag blijven. 

Na de eerste klap van het nieuws heeft mijn moeder haar hoofd niet laten hangen. Ze is van het aanpakken  en doorzetten en heeft enorm veel wilskracht. 

Haar lichaam daarentegen laat dat niet altijd toe. Regelmatig wordt ze opgenomen om aan te sterken. 

Bij het ondernemen van uitjes is ze afhankelijk van ons. Afstanden lopen of zelf autorijden lukt niet meer. 

Wij doen onze best maar zouden graag nog meer voor haar willen doen zodat zij een dag kan genieten en wij mooie herinneringen kunnen maken. 

Zo lijkt het ons erg mooi om haar mee te nemen naar de musical Soldaat van Oranje. Hier komt alleen wel meer bij kijken dan alleen een ticket boeken. 

Kunnen jullie ons helpen bij dit mogelijk te maken voor onze moeder?” 

Vrij snel kregen we bericht van Ellen en Tineke dat ze er mee bezig gingen en het was gelukt om een mooie rolstoel plek te krijgen voor mijn moeder en haar dochters en schoondochter. 

Inmiddels zijn we twee maanden verder, van te voren hadden we nog wel zorgen of deze afspraak niet te ver in de toekomst zou zijn en of ze het nog wel mee kon maken.
Haar motto “aanpakken en doorzetten” heeft bij haar geholpen. De chemo heeft zijn werk gedaan en de tumor is geslonken en geeft minder klachten wat maakt dat het naar omstandigheden goed met haar gaat. Zondag is het dan zover en mag ze eindelijk naar de musical. Zij maar ook wij kijken er enorm naar uit!

 Monique en Jacqueline Schoenmakers


We hebben gezorgd dat deze familie zo zorgeloos mogelijk kon gaan genieten van de musical.
Afgelopen weekend was de wens en het is gelukkig allemaal goed gegaan!

Een mooie maar vermoeiende dag gehad zondag. Mijn moeder heeft er erg van genoten. Zoals ze zelf zegt “Wat er ook gebeurt, dit nemen ze me niet meer af!” Wij willen jullie dan ook erg bedanken voor deze dag.

Heel erg graag gedaan!

https://www.stichtingngng.nl/doneer-nu/
Help jij mee muzikale wensen uit te laten komen?
Dank je wel!
Het maakt echt verschil.