Wens voor Yvian

Binnenkort laten we Yvian’s wens uitkomen.

Hoi, ik ben Yvian en ik ga, net als iedereen, dood. En net zoals niemand weet hoe en wanneer, weet ik dat ook niet.

Maar mijn kans op een later is er niet meer. Daar waar jij wellicht de kans hebt 80 te worden, heb ik de zekerheid dat ik die kans niet meer heb. Want ik ben ongeneeslijk ziek en met de bestaande medicatie uitbehandeld.

Niet echt de situatie waar je als 49 jarige alleenstaande moeder in wil zitten. Maar gelukkig mag ik meedoen met een studie naar een nieuw stofje. En dat lijkt een veelbelovend stofje, want tegen alle verwachtingen in, leef ik nog! Mij gaat dit stofje helaas niet meer genezen, maar ik krijg er door deze studie wel een beetje tijd bij.

En die tijd wil ik benutten om iedereen er bewust van te maken hoe belangrijk genieten is. En vooral hoe belangrijk het is om NU te genieten, simpelweg omdat je niet weet of je wel een later hebt.

Mijn grootste wens is dan ook om mijn 50e verjaardag met een onvergetelijk knalfeest te vieren met de lieve mensen die er de afgelopen 1,5 jaar voor mij zijn geweest. Bij elke diagnose, behandeling, goed nieuws, slecht nieuws. Met hen wil ik het leven vieren! En ik hoop dat mijn feest voor hen allemaal dé motivatie zal zijn om NU te gaan genieten.

Leef. Beleef. Geniet.
En doe dat nu, nu je het nog ten volle kan!

Dat gaan we absoluut doen lieve Yvian!
Jij krijgt een muzikaal knalfeest waar jij en iedereen die jij lief hebt, keihard van gaat genieten!

Wil je bijdragen aan onze muzikale wensen?
https://www.stichtingngng.nl/doneer-nu/
Dank je wel!
Het maakt echt verschil.