Wens voor Jolijn

Aanstaande dinsdag laten we de wens van Jolijn uitkomen.

In december 2019 kreeg ik de diagnose uitgezaaide borstkanker. Dat was een klap in mijn gezicht. Niet alleen omdat ik nu zelf ziek was, maar ook omdat mijn moeder al sinds februari 2017 de diagnose uitgezaaide borstkanker had en mijn vader een paar maanden voor mij, in augustus 2019, de diagnose uitgezaaide longkanker kreeg. We waren nu alle drie ziek.

Het zijn zware jaren geweest. Inmiddels ben ik mijn beide ouders verloren, drie maanden na elkaar stierven zij. Het traject voorafgaand is zwaar, maar rouwen midden in je eigen proces is dat ook. Ik mis ze enorm, vooral nu. We konden alles met elkaar delen en begrepen elkaar als geen ander. Zij waren mijn steun en toeverlaat in dit toch al zware proces.

Tijdens mijn behandelingen chemotherapie, bestralingen en het traject van hormoontherapie leek het allemaal goed te gaan. Tot vorig jaar juli. Toen kwam er weer een uitzaaiing aan het licht. En eigenlijk is het sindsdien alleen maar slechter gegaan. Drie kuren van een nieuwe hormoontherapie en chemotherapie hebben helaas niets voor me gedaan. En inmiddels staan we op het punt dat behandelen nog weinig kans van slagen heeft. Dat ik meer kwaaltjes krijg en het zomaar snel kan gaan. De kanker is te agressief.

Tijd dus voor een groot feest! Want het is geen gegeven dat ik in november nog 37 jaar mag worden. Daarom is mijn wens nog één keer een groot feest te vieren met iedereen die me lief is en te dansen! Om te vieren dat het leven ook mooi is en je ervan moet genieten zolang het kan en je gezond bent. En dat je alles wat je hebt en je gelukkig maakt moet omarmen.

Jolijn

Lieve Jolijn, dinsdag gaan we dansen, lekker eten, drinken, en heel veel muziek luisteren.
Samen met iedereen die jou lief is.
We gaan het zo mooi mogelijk maken!

Wil je bijdragen aan onze muzikale wensen?
https://www.stichtingngng.nl/doneer-nu/
Dank je wel!
Het maakt echt verschil.