Alexander naar WOO HAH!

Reanne nam contact met ons op:

Ik ben ongeneeslijk ziek, uitgezaaide darmkanker in beide longen, bijnieren, hersenen en lymfeklier. Helaas voor jullie ben ik totaal niet muzikaal alleen in de kroeg met een wijntje/biertje op maar dat gaat hem niet meer worden. Wel hebben wij één zoon, Alexander van 13 die wel troost kan vinden in zijn muziek en daar heel erg in op kan gaan gelukkig.

Hij is enorm fan van ADF Samski. Ik zou het erg fijn vinden als mijn lieve zoon eens in het zonnetje werd gezet. 

Deze wens is voor ons belangrijk omdat Alexander enorm fan is van rap en daar blijkbaar troost in heeft. Hij was 8 toen ik ziek werd en hij is nu 13 hij heeft dus al flink wat meegemaakt met mij, ziekenhuis, bestralingen, chemo’s en scans maar hij houdt zich goed dankzij o.a. ADF SAMSKI waar hij groot fan van is.

We namen contact op met Reanne en konden al snel het mooie nieuws brengen dat Alexander, samen met zijn ouders en onder begeleiding van Ellen, op 1 juli naar het WOO HAH! festival mag. Daar zal hij een optreden van ADF Samski gaan meemaken én een meet & greet krijgen met de rapper!

Alexander vond het ‘VET!!!’ en is ontzettend blij.
Dat was precies de bedoeling!

Het is fijn dat muziek hem troost kan bieden, dat snappen wij heel goed, dus het is te gek dat hij het live kan gaan meemaken.

Grote dank aan MOJO, WOO HAH! en ADF Samski.

Veel voorpret gewenst Alexander en ook al vindt je moeder de muziek niet echt geweldig, zet ‘m af en toe maar lekker hard.
We zien jou 1 juli in Tilburg!

Help jij mee wensen uit te laten komen?
https://www.stichtingngng.nl/doneer-nu/
Dank je wel.
Het maakt echt verschil.