Esthers wens!

Gisteren lieten we de wens van Esther uitkomen. Ze wilde iets laten organiseren voor haar gezin.

‘In mei 2021 kreeg ik te horen dat ik borstkanker heb.De grond zakt onder je voeten vandaan, als je zo’n bericht krijgt. Er volgde een periode waarin je hele agenda word overgenomen door het ziekenhuis, ben in totaal 37 keer in het ziekenhuis geweest. Echo’s, biopten, MRI, afspraken bij de chirurg, plastisch chirurg, oncoloog, gynaecoloog en tenslotte een operatie. 

De chirurg had de operatie zo gepland, dat ik bij de diplomauitreiking van mijn jongste zoon kon zijn! Heel erg fijn.Al die tijd stond in het teken van mij (terwijl ik niet graag in de belangstelling sta). Maar kanker draag je niet alleen, het heeft invloed op je hele gezin. Dit was niet makkelijk voor Ramon (52), Cas (21), Simon (17) en Daniëlle (16). 

Het is ook niet stoer als je ineens op die leeftijd de was moet doen, of het huishouden, terwijl je ook druk bent met school, je bijbaantje, vrienden e.d. Maar ze deden het wel.

Dus ik wilde mijn gezin bedanken en zag in september een artikel van No Guts No Glory in de krant staan en besloot een mail te sturen. Ellen belde mij en vroeg hoe ik mijn man en kinderen wilde bedanken. Ik kon maar 1 ding bedenken, ze zijn alle 4 enorme fan van Feyenoord, dus het moest iets worden met Feyenoord!’

Het gezin werd gisterenmiddag opgehaald door een limo en naar Rotterdam gereden.

Bij het Zalmhuis werden ze ontvangen en aan tafel geplaatst, waar ze konden genieten van een driegangendiner.
Na het eten richting de Kuip, met de watertaxi!

Tijdens de wedstrijd ontbrak het dit gezin uiteraard aan niets en na afloop mochten ze opnieuw met de watertaxi reizen, die hen terugbracht naar de limousine.

Esther liet vanochtend weten:

‘We hebben een geweldige middag, avond en nacht gehad. Alles was tot in de puntjes verzorgd, even geen zorgen, alleen maar genieten. De kinderen en Ramon vroegen een paar keer, heb je dit echt voor ons geregeld? Ja, echt voor jullie! We zijn ontzettend dankbaar dat we dit mochten meemaken!’

Lieve Esther en gezin, geniet maar lekker na samen!

We hopen dat jullie willen (blijven) bijdragen, zodat wij dit soort bijzondere wensen uit kunnen laten komen. Dank voor de steun: https://www.stichtingngng.nl/doneer-nu/

Het maakt echt verschil.